Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123312
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jak wrażenia po nowym odcinku ?

MrRabbit_007

bez jakiejś rewelacji, końcówka była dobra-> spodziewałam się po zwiastunie czegoś więcej ;p

ocenił(a) serial na 8
komercyjna

nie był zły, chociaż poprzednie bardziej mi się podobał. :) i nie macie wrażenia po tym odcinku że znowu coś może się wydarzyć między April a Jacksonem?

ocenił(a) serial na 10
senns

Właśnie mam takie wrażenie, że zrozumiała że są sobie przeznaczeni. Myślę że chciała to powiedzieć sanitariuszowi, ale wyszło jak wyszło xd :)

ocenił(a) serial na 8
MrRabbit_007

no właśnie, taką jakąś nie bardzo zadowoloną minę miała jak jej powiedział że też ją kocha. :D i kurcze, gdyby wtedy nie przyszedł Alex to pewnie całowaliby się czy coś... :D

ocenił(a) serial na 10
senns

April i Avery muszą być razem :D A co do odcinka to mi się b. podobał :D

ocenił(a) serial na 10
Zuzka_10

Brooks wymiata, a Ross zaczyna być denerwujący, mam nadzieję, że Brooks będzie się gwiazdą neurochirurgii, od początku mi się podobała, najciekawsza ze stażystów, jak dla mnie

ocenił(a) serial na 10
senns

ja też myślałam, że April zerwie z tym sanitariuszem, bo zrozumiała, że jest przeznaczona Avery'emu, a tuon wyskakuje "kocham cię" .

ocenił(a) serial na 10
senns

Tak, już myślałam, że się pocałują. Wydaje mi się, że coś jeszcze z nimi będzie. Nawet fajna była z nich para ; )

ocenił(a) serial na 10
MrRabbit_007

odcinek podobał mi się chociaż nie tak jak poprzedni. podobał mi się motyw Callie i Owen'a, który jak tu pokazują byłby dobrym ojcem ( przynajmniej ja to tak odebrałam) namniej podobał mi się przypadek Mer. chodzi mi głównie o tą matkę tego dziecka.

ocenił(a) serial na 8
estta

Fajny odcinek, szkoda ze zmarla matka malej Rose:( Szkoda ze Alex wszedl i przerwal April i Jacksonowi.Oni na pewno beda razem:) Co do Alexa to slabo sie stara o Jo, nie lubie tego poloznika!

ocenił(a) serial na 9
Mother_Earth

Jak sie nazywa aktorka grająca Casey Hedges bo ją kojarze i nie wiem skąd?

Esia15

Sarah Chalke, kojarzysz ją pewnie ze Scrubs.

ocenił(a) serial na 9
youhaveamessage

tak, masz racje dzięki;p

ocenił(a) serial na 8
Esia15

może z HIMYM? Grała tam Stellę, narzeczoną Teda. :) sama ją sprawdzałam, bo też mnie to męczyło. :D

ocenił(a) serial na 9
kuralbn

Ja tam bardzo lubię Brooks, może dlatego że grała w teledysku Pink
Tak czy siak, nie lubię tego murzyna..
A Owen to mnie niemiłosiernie denerwuje.. tak samo jak Karev..
Niecierpię też matki Jacksona.. wstrętna baba

ocenił(a) serial na 10
Shattered1

w ktorym teledysku Pink grała?;>

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

Perfect ...

ocenił(a) serial na 10
Shattered1

dzieki, zaraz obejrze ;)

ocenił(a) serial na 7
estta

Też takie odczucie miałem że Owen po tym odcinku jednak zachce być ojcem i się z Cristiną jakoś o to poróżnią.

ocenił(a) serial na 6
MrRabbit_007

Odcinek bardziej mi się podobał od poprzedniego, zabawniejszy był według mnie.
Co do stażystów , tak ich wszystkich strasznie nie lubię.Naprawdę nie wiem czym to jest spowodowane, ale najbardziej nie lubię Brooks i tej takiej rudej,jedynym stażystą, którego lubię to Ross.
A 'Wymuskana klata' jest tak pewny siebie i tak irytujący, że przyprawia mnie o dreszcze. Z resztą w ogóle ten jego związek z Jo,której również nie lubię.
Derek robiący sobie cyrkową małpkę z Brooks -genialne :D
A Owen na w sobie takie ciepło, strasznie go lubię, no i z Cristiną się uzupełniają.
Mogę się założyć, że Kepner się zejdzie jeszcze z Jacksonem, szkoda tylko, że ten jej sanitariusz z tym wyznawaniem miłości wyskoczył.
No Karev, który mimo,iż mnie czasami wkurza to jak zawsze musi odwalać czarną robotę. Chodzi mi o to, że musiał iść powiedzieć temu mężczyźnie, że jego żona nie żyje.

Odcinek zdecydowanie na plus :D

ocenił(a) serial na 9
caroline_940

A ja tam się zastanawiam czy oni nam zaserwują na koniec sezonu. Zawsze jakaś akcja była, a tu Shonda zapowiedziała że nic wielkiego nie będzie...
No ciekawe, ciekawe

ocenił(a) serial na 10
Shattered1

ja wczoraj czytalam,ze ktos sie pytal Shondy co sie stanie z Callie i Arizona, a Shonda, że nie może powiedzieć, żeby oglądać i mieć pod ręką przyjaciela........jak zwykle Shonda nam namiesza w głowie.