Zagrajmy w x czy y, ale można zadawać pytania dotyczące tylko Grey's Anatomy. jeśli ktoś nie wie jak w to grać, to tłumaczę:
1.odpowiadamy na powyższe pytanie
2. zadajemy własne pytanie
i tak w kółko. Ja zacznę.
5. czy 6. sezon?
zdecydowanie Sarah Chalke . nienawidzę Demi Lovato
kto lepiej śpiewa - Kevin McKidd czy Chandra Wilson ?
Alex. kiedyś go bardzo nie lubiłam, ale ostatnio moja sympatia do niego wzrosła :)
McDreamy czy McSteamy?
Elis
Byłoby lepiej gdyby George opuścił serial przez śmierć (czyli tak jak to zrobili) czy jakby odszedł z serialu na zawsze zaciągając się by pomagać w wojsku (tak jak to planował zrobić) ?
Oczywiście, ze gdyby zaciągnął się do wojska. Naprawdę nie wiem czemu nie mogli tak pozbyć się go z serialu, mieli idealne okoliczności...
Izzy i Danny czy Teddy i Henry?
Teddy i Henry. Swoją drogą- Teddy mogłaby wrócić.
Meredith w sezonach 1-5, czy 6-10?
może dlatego, że to byłoby zbyt nudne? jest ten element zaskoczenia - NN to nasz O'Malley. szkoda, że umarł, ale dzięki temu - takiemu zakończeniu - z niecierpliwością czeka się na ciąg dalszy. pomyśl trochę, idiotko. widać że nie nadajesz się na scenarzystkę.
Przepraszam Cię, ale czy ta wiadomość na pewno miała być do mnie?! Bo jeżeli tak, to to "IDIOTKO" jest trochę nie na miejscu bo zadałam pytanie jak każdy inny w tej grze, pytanie jak pytanie, ale jak widać nie może być spokoju na ani jednym już forum bo przecież ludzie by zwariowali i trzeba przecież kogoś powyzywać, normalne :)
tak, ta wiadomość na pewno jest do ciebie. znasz pojęcie "stwierdzenie faktu"? śmiem wątpić. normalnie stwierdziłam fakt - jesteś beznadziejną, tragiczną scenarzystką. naiwna istoto, gdyby George zaciągnął się do wojska wtedy by nie było jednego z najlepszych, zapierających dech w piersiach finału sezonu. jasne, mieli by idealne okoliczności wysłania George do wojska, ale wtedy nie byłoby dreszczyku emocji. nie potrafiłabyś przyciągnąć widzów. tak więc nie przepraszaj, wybaczam. ludzkiej tępoty nic nie usprawiedliwia, biedna kretynko :)
Wiesz co...śmieszy mnie to, że tak bardzo zaangażowałaś się w tę rozmowę tylko po to, żeby trochę kogoś powyzywać i się powywyższać :D. Ale najśmieszniejsze jest dla mnie jednak to, że chyba sobie troszeczkę zmyśliłaś i dopowiedziałaś niektóre rzeczy. Pokaż mi fragment, w którym JA stwierdzam, że lepsze byłoby wysłanie Georga do wojska niż uśmiercanie go. Myślę, że się niestety nie doszukasz ;] Jak dla mnie zakończenie 5 sezonu jest najlepszym ze wszystkich więc zapewniam cię, fragmentu takiego nie znajdziesz. Ja tylko zadałam pytanie, nie było tam napisane co JA wolę. To osoba pode mną, odpowiadająca na pytanie napisała, że wojsko byłoby lepsze... Tak więc chyba lepiej zakończyć już tę, nie wiem jak to nazwać, kłótnię (?) bo to forum dla rozrywki i nie przeszkadzajmy innym, jak jeszcze chciałabyś się dowartościować poprzez udzielanie mi rad JAK BYĆ GENIALNĄ SCENARZYSTKĄ TAKĄ JAK TY, którą nawiasem mówiąc wcale nie chcę być to zapraszam na priv. Pozdrawiam cieplutko :*
whatever, bitch. w życiu trzeba być świadomym swoich wad. nawet jeżeli jest to tępota. i brak wyobraźni. przykre. i nie produkuj się tak. to żałosne.
:)
Neuro, chociaż i tak jestem fanką ogólnej.
Koniec na seoznie 12 czy jeszcze więcej seoznów?
Ciężko wybór. Ale chyba para plastyków, bo Alex i Arizona często się kłócą.
Callie lesbijka czy Callie hetero?
lesbijka
https://www.flickr.com/photos/78630069@N05/10608795044/in/set-72157637189281875 czy https://www.flickr.com/photos/78630069@N05/10216318503/in/set-72157636983759733 ?