Zagrajmy w x czy y, ale można zadawać pytania dotyczące tylko Grey's Anatomy. jeśli ktoś nie wie jak w to grać, to tłumaczę:
1.odpowiadamy na powyższe pytanie
2. zadajemy własne pytanie
i tak w kółko. Ja zacznę.
5. czy 6. sezon?
Ja wolałabym być przyjaciółką Cristiny :3
Która grupa stażystów: ta z 4 sezonu z Lexie czy z 9 sezonu (Jo, Leah itd.) ?
Z 9. Nie mogłam znieść tego, że Mer, Alex, Cristina, Izzie i George nie mogą sami operować.
Operacja plastyczna u Marka czy Jacsona (u kogo byście woleli)?
U Marka. Jackson też jes dobry, ale Mark był bardziej doświadczony (jakieś 12 lat pracy więcej)
Uczyć sie pod opieką Bailey czy Richarda?
Jeśli już to mały Jackson. Chlopiec z 10 sezonu mnie wkurzał, nie lubilam tego wątku.
Impreza po egzaminach w domu Mer (sezon 8) czy wesele Calzony?
Wesele i życzenia Marka
Pocałunek Cristiny i Jacsona na imprezie urodzinowej Arizony czy pierwszy pocałunek Callie i Erici w windzie przy Marku?
mój Boże, to dopiero trudne pytanie... uwielbiam zarówno Cristinę jak i Dereka, ale wybieram bycie dziewczyną McDreamy'ego ;P
Powrót Izzie w 11 sezonie - tak czy nie ?
Nie
Stazysci nnumery czy Stazysci krasnoludki (oczywiście chodzi o przezwiska nadawane przez Cristine)?
Przyjaciółką Cristiny ;) sami się przekonamy która więź jest silniejsza w nadchodzącym sezonie ;d
Strzelanina w szpitalu czy katastrofa lotnicza? (które ciekawsze, bardziej poruszające)
Bailey, ale tylko dlatego, żeby Alex dostawał ciekawsze operacje, a przez zarządzanie szpitalem może dostawać mniej interesujące przypadki.
Stażyści numery czy stażyści krasnoludki (oczywiście chodzi o przezwiska nadawane przez Cristinę)?
Numerki były najlepsze :D
Burke w serialu- tak czy nie?
PS. Uwielbiam tą grę xD
6.
Operacja pacjenta z guzem rdzenia (6 sazon) czy operacja Nicole (4 sezon)?
Mark w NY. Zawsze może wrócić.
Wątek z Markiem i jego córką Sloan- tak czy nie?
Danny`ego, bo mniej go lubiłam.
Stary dom Meredith (po matce) czy nowy (zbudowany przez Dereka)?
Już chyba było to pytanie. Mimo to - nowy
Pozew o błąd w sztuce Callie czy błąd Dereka u ciężarnej pacjentki (5. Sezon)?
Błąd Dereka. Nienawidziłam tego wątku z Callie, przecież jest świetna <3
Wypadek samochodowy Callie czy śmierć kliniczna Mer (3)?
Śmierć Mer. Nie lubię tego odcinka ze śpiewaniem
Chłopak w betonie czy Ceviche (dziewczyna, której śruby od motorówki odcięły ręce i nogę)?
Alkoholizm. Nerwica natręctw Bailey mega mnie wkurzała i chciałam, żeby szybko zakończono ten wątek.
Ślub na karteczce Mer i Dereka czy ten Calzony?
Siostry Mer - ze względu na Lexie
Która postać zabawniejsza - Callie czy Mark? ;)
Mieszanka- duet Callie&Mark. Razem byli najlepsi <3
Mer-Matka czy Mer-Lekarz?
Prestona. Nie lubiłam go.
Wspólne budowanie domu Dereka i Mer przez męską część GA czy wybijanie piłeczek z dachu szpitala?
Stephanie. Wiadomo, że Lexie była przeznaczona dla Marka.
Sex z Alexem czy sex z Jacksonem? :P