Przyszło mi to dzisiaj do głowy, bo zaczęłam zauważać u siebie mnóstwo cech i zachowań Cristiny.
Czy macie jakąś postać z Grey's Anatomy do której jesteście podobni, czy raczej nie?
z żadną się nie utożsamiam ,ale z charakteru wydaje mi się ,że najbardziej jestem podobna do Izzie.
Na początku przyszedł mi do głowy Karev, jeżeli chodzi o pewne cechy. Po głębszej analizie, wydaje mi się, że najbardziej jestem podobna z O'Malley'em. Taka damska mieszanka ich dwojga- brain f*ck ^^
Kiedyś na pewno bym odpowiedziała, że Lexie, bo obie byłyśmy roztrzepane i pogubione, ale z czasem to w Callie widzę siebie :D
Jeśli jesteś jak Cristina, to u mnie również punkt, bo to też jedna z moich ulubionych postaci :D
no trochę jestem, ale to chyba niedobrze, bo z tego wynika że trochę ze mnie zimna suka. Ale w sumie też ją lubię, więc może nie jest tak źle? ;)
mam wielu znajomych, którzy oglądają ten serial i mówią że najbardziej jestem podobna do Arizony ..... oczywiście mnie to bardzo cieszy, ale sądzę że każdy jest podobny do każdej postaci, bo mają one różne humorki, rzeczy w których są dobrzy i wady....