Nie uważacie, że co chwilę ktoś dochodzi po 2 sezonach go nie am wraca i znowu, a potem następni i tak ciągle, że się nie
można połapać, a tak poza tym to ktoś wie czy Izzie wróci ?
Czy jest za dużo postaci, nie wiem, ale za dużo odeszło zdecydowanie tęsknie za kilkoma ;)
A co do Izzie, oby nie :)
Katherine Heigl raczej już nie wróci do Grey's Anatomy. na początku istniała taka nadzieja, że wróci bo Shonda powiedziała gdy odchodziła że w każdej chwili może przedłużyć z nią kontrakt. już kilka osób tutaj się o to samo pytało - jedna z użytkowniczek napisała, że któregoś dnia Katherine po prostu nie przyszła na plan, bo nikogo nie uprzedzając poszła na casting do jakiegoś filmu czym narobiła Shondzie i reszcie kłopotu. to było za nim oświadczyła, że odchodzi. a stosunkowo niedawno nawet Heigl spytała się Shondy czy mogła by wrócić,żeby dowiedzieć się jak potoczyło się życie Izzy, ale Shonda odparła że wraz z pojawieniem się nowych osób rozwinęło się wiele ciekawych wątków i że nie ma takiej potrzeby. nie wiem czy tak było naprawdę, ale jeżeli tak to słusznie zrobiła, zwłaszcza że postąpiła w taki sposób. z drugiej strony chciałabym żeby Izzie wróciła- jej postać jest strasznie irytująca, ale stanowiła z Alex'em jedną z najlepszych par w serialu. nie mogę patrzeć na Jo; ogromnie bym się ucieszyła gdyby zniknęła. tak więc niestety, ale Izzie nie wróci.
co do tematu wątku: ja tam nie mam problemu z załapaniem kto i co, gdy dochodzą nowe postacie. to chyba nawet bardzo dobrze, bo wtedy pojawiają się nowe problemy, nowe wątki.