Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123312
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jak wiadomo w serialu było dużo świetnych postaci, które wyjechały, chociaż częściej umierały. Macie kogoś za kim tęsknicie i dla kogo bylibyście w stanie obejrzeć kilka
starych odcinków, żeby powspominać? :D (Sama oglądałam całą serię 3 razy)
Ja osobiście chyba najbardziej za nimi wszystkimi... Moze bez Hahn bo to wredne babsko było :D

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

Uwielbiam Prestona Burka :) Strasznie szkoda, że go już nie było w 4 sezonie :(

TheZielona

Teddie ,Mark,Lexie, Izzie,Addison
Tęsknię :(

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

ja tęsknie za Teddy, naprawdę ją lubiłam. Oczywiście Mark i Lexie:)

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Była Izzy, George, Mark, Lexie, Addison, Teddy, Preston, Erica, Lucy... Uwielbiałam ich wszystkich, ale chyba skoro jedna postać to jedna- Marxie ^^ <3

ocenił(a) serial na 10
MadziulkaK7

Wymieniłaś wszystkich o których pomyślałam.. :) Ja jeśli miałabym wybrac jedną osobę byłby to oczywiście kochany George <3

ocenił(a) serial na 10
karolcia9

mój wybór jest taki sam. ;)

ocenił(a) serial na 8
DirtyGibon

Teddy,Mark i Lexie.

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

Ja strasznie lubiłem Georga, Addison i Lexie.. Szkoda że ich nie ma ;p tzn. fajnie że zrobili spin off o Addison :D jak skończe GA, to obejrzę z chęcią :D

galonpzw

Mark oczywiście - strasznie mi go brakuje w serialu, Izzie - chciałabym żeby wróciła bo uważam że najlepiej pasowała do Alexa mimo że w większości słyszę że ktoś jej nie lubił.

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Mi brakuje Addison, Marka i Lexi. Fajnie by było gdyby pojawila się na parę odcinków Erica Hann i namieszala troszkę. Chodzi mi o dodanie trochę pikanterii ;-)

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

niech mi ktoś scharakteryzuję erikę i lucy bo kompletnie nie kojarzę

mi najbardziej brakuje Marka, bo kompletnie nie rozumiem, czemu go skreślono z obsady, do tej pory aktorzy mieli na pieńku z shondą, więc ta ich zwyczajnie skreślała, a tu taki szok :( brak mi słów żeby opisać jak bardzo mi go brakuje... a poza tym wielka szkoda, że nie ma już Izzie (nawet gościnnie) skoro nie została uśmiercona.

poza tym wielka, wielka szkoda, że nie ma George'a - jeden z najlepszych bohaterów Grey'sów... miliard razy lepszy od nijakiej Meredith, czy Dereka...

natomiast na chwilę obecną nie wyobrażam sobie szpitala bez Christiny, Bailey, Owena i Callie

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Erika była od serca i zajęła miejsce Prestona. Nie lubiła Christiny i miała romans z Callie.
Lucy była od niemowlaków i ciąż, umawiała się z Alexem. Gdy Alex dostał propozycję wyjazdu do (chyba) Afryki to on nie chciał jej przyjąć ze względu na nią i wtedy okazało się, że Lucy zabrała mu ofertę.

Brakuje mi Lexie i Marka.

P.S. Nie rozumiem trochę ich odejścia. Wydaje mi się, że aktorzy grający w serialach, które stają się popularne nagle zaczynają myśleć o sobie jak o gwieździe, którą wszyscy chcą zatrudnić, a tak przecież nie jest. Niejednokrotnie kariery aktorów serialowych kończą się z ich odejściami z serialu. Starają się i nawet grają w jakiś tam produkcjach, ale przestają być popularni. Aktorka grająca Lexie miała dostać angaż w innym serialu (o katastrofie samolotu), ale angaż trafił się innej aktorce. Moim zdaniem aktorzy serialowi powinni trzymać się swoich ról rękami i zębami. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale jakie? Heigl (Izzie) i Aniston ("Przyjaciele") i ich głupiutkie role w komediach? Może jest w tym jakiś sens, ale wygląda na to, że jestem zbyt nie-gwieździsta by to zrozumieć.

ocenił(a) serial na 8
Wercia1501

Heigl pokłóciła się ponoć z Shondą. Poza tym liczyła na filmową karierę, która się za bardzo nie rozwinęła, a jak chciała wrócić z powrotem, to Shonda jej nie pozwoliła.

Co do aktora grającego George'a było podobnie - w sensie kłótnia, żal że tak pokierowała bohaterem, zrobiła z George'a najpierw zdradzającego męża, a potem związek z Izzie nie wypalił i w sumie sceny z George'm były taką "zapchaj dziurą". Ja się mu nawet nie dziwię, bo rzeczywiście w V sezonie George był pomijany jak tylko się dało, a wcześniej cały ten jego dziwny związek z Izzie w IV (przespał się z nią po pijaku tuż po tym, jak wziął ślub z Callie, potem te szopki z nieudanym seksem, a na koniec doszli do wniosku, że do siebie nie pasują)

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Nie gryzie się ręki, która karmi. Jeśli aktorowi odgrywającego Georga nie pasowała rola to mógł to przedyskutować, lub żyć z myślą "może w następnym odcinku będzie lepiej". Przecież aktorka grająca Callie też nie miała i nie ma lekkiej postaci, ale jakoś nie kłóci się ze wszystkimi.

ocenił(a) serial na 8
Wercia1501

ale tam raczej poszło o spychanie George'a na dalszy plan... przecież w V sezonie on tylko się kręcił po szpitalu, nikt z nim nie rozmawiał, za to dużo pracował i czytał

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Co to ma do rzeczy?

Vitadopolamorte

za sloanem, za o'malleyem i za izzy :<

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

Ahh, za kim tęsknie?
Za Lexie i za Markiem, za Izzie, za Addison, za Dennym. Czasami włączam sobie któryś sezon właśnie z postaciami, których mi brakuje... ;d

Vitadopolamorte

Za Sloanem oczywiście, za Izzy i Addison. uwielbiam ich, chciałabym żeby dziewczyny pojawiły się jeszcze w Greysach

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

SLOAN, LEXIE, IZZY

ocenił(a) serial na 7
Vitadopolamorte

Oczywiście George, odejście żadnej innej postaci tak mnie nie zasmuciło.

Vitadopolamorte

Georgie i Addison

Vitadopolamorte

George na pierwszym miejscu! Potem Izzie, Mark, Addison. Izzie i Addison mogą się jeszcze teoretycznie pojawic, bo ci dwaj panowie to już tylko w retrospekcjach:(:(

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Omaley, Danny i Lexi no i oczywiście Mark :(

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

Zdecydowanie za Markiem i Lex, to nawet nie podlega u mnie żadnej dyskusji :(

monika1265

ja też za nimi tęsknię:(

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Za Georgiem , Markiem i Lexie

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Lexie i Izzie

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

Addison! Później George, Izzy i Sloan

ocenił(a) serial na 10
massachusetts

Do dzisiaj nie pogodziłam się ze śmiercią Marka i Lexie.. Uwielbiałam ich!!

użytkownik usunięty
Vitadopolamorte

Najbardziej tęsknię za Markiem:( no i Teddy i Lexie.. tej trójki zdecydowanie mi brakuje.. resztę bohaterów mimo tego, że lubiłam.. to jakoś nie odczuwam ich braku.

ocenił(a) serial na 9
Vitadopolamorte

George, Lexie, Mark, Izzie

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Mark <3 Jego poczucie humoru, styl bycia... i oczywiście oszałamiający wygląd. Ale tęsknie też za Lexie, Izzie(nie podobało mi się w jaki sposób odeszła) oraz Teddy(chociaż w ostatnich odcinkach nie była taka fajna)

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Izzie Stevens!

ocenił(a) serial na 8
Vitadopolamorte

Mark i Lexie !! :) uwielbiałach ich

ocenił(a) serial na 10
Vitadopolamorte

Za Markiem, Lexie i Addison - ich chyba najbardziej.