tak patrze na obsadę sezonu 7 i widzę, że izzie nie będzie... : ( kurcze. szkoda, bo była to dla mnie najlepsza postać : ( aż smutno się robi, że ten serial tak sie rozpada..
Tak, mi też jest przykro. Mogłaby jakoś wrócić, czy coś, ale jak już tu wcześniej mówiono, prawdopodobnie Katherine Heigl chce zerwać z wizerunkiem Izzie Stevens, nie chce być kojarzona tylko z jednym serialem.:<<
Ja również ubolewam nad tym, że Izzie już nie będzie :/ Była (obok Meredith) moją ulubioną postacią.. Bardzo brakowało mi jej w 6 sezonie :/
wiecie, co jest straszne? 7 sezon dla meredith z tego, co wiem, ma być ostatni. wyobrażacie sobie chirurgów bez niej? jakie to wtedy będzie GREY's anatomy? lexie zostanie główną bohaterką czy co? boję się, że shonda zrobi z chirurgów ostry dyżur i pozmienia większość głównych bohaterów, by ciągnąć ten serial przez kolejne kilka lat. pytanie: po co? wolałabym, żeby sezon 7 był ostatni, niż żeby to tak ciągnąć bezsensownie :(
Kurde, masz rację, lepiej to zakończyć, niż wymieniać wszystkich głównych bohaterów. ;/ Szczerze, to i tak 6 sezon w ogóle mi się nie podobał, przez to że Izzie rzadko się w nim pojawiała, a jeśli jeszcze Mer odejdzie, to przestanę oglądać następne sezony. :( Przez pierwsze 5 sezonów, wszystko było idealnie, potem zaczęto wprowadzać coraz to nowych bohaterów, Izzie odeszła George nie żyje, i coś się popsuło. :((
A, i jeszcze bym chciała, żeby jeśli 7 sezon miał być ostatni, to żeby wszystko się dobrze skończyło, czyli że Meredith zostaje w Seattle Grace, a nie ze wyjeżdża, czy coś, to by było beznadziejne. ;/ A, i jeszcze najlepiej, żeby Izzie i Alex do siebie wrócili. :)
Shona Rhimes mówiła że Izzie ma zagrać w 7 sezonie, podajże czytałam to na jej Twitterze. Tylko niewiem czy nie powróci tylko żeby do końca uporządkować swoje sprawy, czy wróci, poprostu.
Byc moze to bedzie tylko goscinny wystep Katherine Heigl, ale na pewno ona juz nie powroci do serialu... Wogole sam jej goscinny wystep o ktorym mowisz jest dziwny bo z tego co wiem to byly zgrzyty miedzy nia a reszta ekipy, olewala wszystko, zdjecia, kolegów, itp... dlatego zerwano z nia umowe...
Kiedys Izzie tez byla dla mnie ulubiona postacia serialu ale jak to wszystko czytalam o aktorce ktora ja gra to jakos zrazilam sie do Izzie...
Tez kiedys slyszalam ze Ellen pompeo ma podobne problemy z ekipa, albo ekipa z nia.. wiec tez to jest prawdopodobne ze odejdzie... lecz GA bez Meredith to juz nie to samo.. Moze byc duzop nowych postaci byleby tylko "stare" pozostaly...
czytałam w jakiejś gazecie że Katherine DEFINITYWNIE opuściła serial bo:
po1) nie dogadywała się z Shondą
po2) nie lubiła swojej bohaterki
po 3) chciała wystepowac na dużym ekranie a nie w serialach...
Co do 7 sezonu - mam nadzieję, ze Lexie w koncu pogodzi się z Markiem... Uwielbiam ich jako pare, tworza zgrany duet :)