czy was tez zwalily te oswiadczyny burke'a?? no i odpowiedz cristiny nie spodziewalam sie tego jak dla mnie sa to chyba najbardziej interesujacy aktorzy tego serialy a jak wy uwazacie??
Ja akurat jestem na drugim sezonie GA i nie lubie psuć sobie niespodzianek przed obejrzeniem danego odcinka ale Ty to akurat zrobiłaś:) jeśli piszesz spoilery powinnaś napisać w tytule "Kto nie ogladał 3 sezonu niech nie wchodzi" i dalej zakropkować żeby ten kto nie chce wiedzieć nie wiedział-taka rada na przyszłość:) pozdrawiam
hej nikt ci nie karze wchodzic na forum skoro lubisz niespodzianki to po co wogule tu wchodzisz?? przeciez wiadomo ze wiekszosc z tych ludzi jest juz na 3 sezonie ogladaj serial odcinek po odcinku i nie czytaj co sie zdarzy w kolejnym oto moja rada
1.Co do spojlerow ma racje-powinno sie to zaznaczac ,a nie od razu walic i psuc niespodzianke tym,co jeszcze nie widzieli.
2.Wcale nie wiadomo,ze wiekszosc ludzi jest na 3. serii.Ja jestem na pierwszej,no i? A nawet jak wiekszosc jest na 3. sezonie ,to SA TEZ INNI LUDZIE!!
3.Ale jak ten ktos ma nie czytac co sie zdarzy jak ty to piszesz w temacie wypowiedzi na ogolnym forum.Mimochodem mozna przeczytac.
4."karze","wogule"??pocwicz ortografie.
Ja jestem zaskoczona ale sie ciesze bo to moja absolutnie ulubiona para w serialu od pierwszej sceny z ich udziałem:) A czy są to najciekawsi aktorzy? Sandra Oh napewno tak, według mnie najlepsza aktorka w GA a Washington też jest niezły jako Burke.