PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

ona była fajna, dali jakąs piczke czyli przyszywana siostre Meredith (zreszta czemu ona jest na stazu zaraz po Meredith? wychodzi na to że jest jakies 2 lata od niej mlodsza --dlatego ze meredith nie od razu poszla na studia chyba przez rok balangowala, zreszta ta Lexie powinna byc od niej o jakies miejwiecej 6 lat mlodsza skoro stary Meredith odszedl kiedy miala 5 lat, scenarzysci chyba tego nie dopracowali) ja chce Addison!!! zaczynam sie martwic czy nie spierniczyli tego sezonu i czy 5 bedzie slabszy czy lepszy.... powiedzcie mi jak jest z ta siostra Meredith

ocenił(a) serial na 10
meredith21

addison pojawi sie goscinie w 4 sezonie. a poza tym ona ma wlasny serial"Prywatna praktyka. cos ostatnio czytalam ze ona wroci w 5 sezon. poczekamy zobaczymy. polecam tobie ogladnac "Prywatna praktyke"

ocenił(a) serial na 10
krystynka26

wlasnie wiem ze zrobili dla niej ten serial ale ja ja wolalam w Grey's Anatomy (mam nadzieje ze bedzie w 5 sezonie, bo zaczelam ogladac 4 sezon i strasznie flakowaty sie zrobil ) mam nadzieje ze 5 bedzie lepszy z Adisson

a ile jest odc lub sezonow Private Practice?
pzdr :)

ocenił(a) serial na 8
meredith21

narazie private practice jest tylko 1 sezon ktory ma 8 odcinkow:))

ocenił(a) serial na 9
Lexie

Ta prywatna praktyka jest troche do bani chirurdzy sa o wiele lepsi

użytkownik usunięty
Lexie

Było 9 odcinków ze względu na strajk scenarzystów, ale na jesieni serial ten powróci w 2 sezonie. Stacja ABC ma w swojej ramówce również nowy 5 sezon Grey's Anatomy.