Jak w temacie. Skończyłam na 6 sezonie który zacząl mnie powoli nudzic i mam pytanie czy opłaca się oglądać dalej?? Bo mam wrażenie że zmieniło się to bardziej w jedną z tych brazylijskich telenowel niż w porządny serial w który można się było porządnie wciągnąć.
Opłaca się dużo dzieje się w 7 i 8 sezonie.Moim zdaniem 6 sezon to porażka ale jestem wielką fanką medycznych seriali i dlatego go dalej oglądam.Warto dalej oglądać ,szkoda kończyć na 6 sezonie
Ja po obejrzeniu finału 6 sezonu myślałam, że zniosę jajo w oczekiwaniu na 7, który nie jest porywający, ale warto obejrzeć. Dodam jeszcze, że 8 wg mnie jest dużo lepszy niż 7.
w 100% się zgadzam, 6 sezon był najsłabszy, 5 też średni, w 7 już znacznie lepiej, a 8 jest bardzo przyjemny
to widze, że nie tylko ja mam tutaj takie odczucia w stosunku do 6 sezonu;) No to zabieram się za 7 i dziekuje za odpowiedź.
Moim zdaniem 5 i 6 sezon wcale nie był słaby :) w 7 był spadek formy, chociaż tak czy inaczej uwielbiam ten serial, ale 8 sezonem znów udowadniają, że warto ich oglądać :) imo 8 nieporównywalnie lepszy od 7go :)
wg mnie 6 sezon był najlepszy ( może dla tego że było dużo Calzony ;p ) w szczególności ostatnie 2 odcinki były dla mnie szokujący . 7 nie za bardzo mi się podobał ( znów tylko te momenty z Calzoną były najlepsze ^^ ) . Jeżeli chodzi o 8 sezon to też nie jest niczego sobie . Pomysł z Alternatywną rzeczywistością był dobry , chociaż spodziewałam się czegoś lepszego . No ale 8 sezon jeszcze trwa więc nie chwalmy dnia przed zachodem słońca ;) .