Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123329
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

pomiędzy dwoma etatami, zapierdzielem, prowadzeniem domu, oglądaniem wszystkiego co się pojawia, malowaniem, joggingiem, książkami i ukochanym spaniem, zawsze!!! powtarzam zawsze mam czas na Greys Anatomy...jak to się dzieje????

ocenił(a) serial na 8
asiuniaglowa

Z tym serialem jest tak że nie potrafie go porzucić.6 seria tak naprawde była moim zdaniem nienajlepsza, trochę się wynudziłam oglądając i miałam dość, ale po świetnym finale wiem, że poprostu muszę oglądać dalej.Sezony 1-3 to mistrzostwo świata są superwciągające i ciekawe, moge je oglądać wielokrotnie.Z czasem jak dla mnie poziom spada znacząco, ale wciąż to jeden z najciekawszych seriali.To chyba kwsttia tego, że bohaterowie w większości są świetnie dopracowani pod względem charakterów i gry aktorów, i poprostu chce wiedzieć, jak potoczą się losy Cristiny, Mer, Alexa czy reszty. Myśle, że będe oglądała serial do końca, nawet jeśli potrawa jeszcze troche i nawet obniży poziom bo ma w sobie to "cos" co sprawia że siężko go porzucić i ciekawi nas co będzie dalej