PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

finał SPOILERY

ocenił(a) serial na 10

w świecie seriali pisze że w finałowym odcinku będzie zamach terrorystyczny....

princes125

też o tym gdzieś czytałam i mimo wszystko mam nadzieję, że nikt z bohaterów nie zginie

ocenił(a) serial na 10
princes125

No bez przesady... ileż tragedii spotyka ten szpital :| Mam nadzieję, że to nie prawda.

ocenił(a) serial na 6
korba90

Jakoś muszą się pozbyć dwójki rezydentów, a co innego mogłaby jeszcze Shonda wymyślić skoro już tyle się w tym szpitalu wydarzyło? Była strzelanina, były huragany, nawet bomba była. Atak terrorystyczny byłby-przynajmniej moim zdaniem-dość ciekawym zakończeniem sezonu oraz co najważniejsze fajną bazą pod następny. Ze zdjęć promocyjnych widać, iż będzie to atak na tle bioterroryzmu, więc nie dość że dostaniemy intensywny motyw to dodatkowo nareszcie zobaczymy lekarzy w akcji, której już dawno na dobrą sprawę nie było. Poza oczywiście jakimiś tam pomniejszymi przypadkami nagłej interwencji. Mam tylko nadzieję, że Amelia wyjdzie z tego cało bo jak mi ją uśmiercą po tym jak dali nadzieje na jej trwały powrót do Chirurgów to się naprawdę zdenerwuje.

A, no i ostatnia rzecz to fakt ciekawego tła dla odejścia Christiny. Ja tam jestem pozytywnie nastawiony.

ocenił(a) serial na 9
tomb2525

Też mam nadzieję, że Amelie zostawią w spokoju bo bardzo się ucieszyłam z jej powrotu.

użytkownik usunięty
princes125

Powinni być kosmici! Chyba tylko kosmitów jeszcze nie było w chirurgach :P wiecie.. statek rozbija się na dachu szpitala i jakaś pozaziemska epidemia hahahaha

ocenił(a) serial na 10
princes125

czy ktoś gdzies wyśledził w sieci, kto będzie ranny? bo zapowiedzieli, że nie dośc że będzie atak terrorystyczny, to do tego jeszcze jakiś lekarz ucierpi. czy też uważacie, że niestety może to być Owen? :(

ocenił(a) serial na 10
princes125

Znowu?! Kolejny raz powtórka z rozrywki... Mogłabym zaśpiewać Shondzie piosenkę I hate everything about you* (why do I love you?!) ; ).

*odnośnie tych jej masochistycznych pomysłów fabularnych w GA.

ocenił(a) serial na 10
princes125

Nie było, "zwykły" wybuch gazu :) Macie racje: było jiż tonięcie, katastrofa lotnicza, bomba, autobus, .... CO jeszcze? -,-