Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123312
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

jak dla mnie słabizna, wszystko juz prawie było
1. wielki minus za Meredith operowaną na żywo-to juz było i jak zwykle jak szpital ma kłopoty to Ona i Derek musza miec jakieś zyciowe przezycie

2. Jackson wyłaniający się zza chmury po wybuchu z dzieckiem na ręku...jakie to było tanie!! ale może lepiej niz miałby zginąc w kolejnej katastrofie

3. Cała ta burza..ileż to juz razy ten szpital był w tak wielkich opałach!! Powtórka z rozrywki

4. Chęc adoptowania przez owena chłopca Ethana...to tez juz było Zola Mer i Der...przy całej niechęci Cristiny do dzieci dziwne...niech oni sie w końcu rozstana bo juz pasuja do siebie jak pięść do nosa

5. Trauma Bailey i jej przełamanie się..ile to osób juz tak miało...akurat z Bailey zrobili taką cipe że szok, zupełnie to jest niespójne z cała postacią, ona nie z takimi rzeczami dawała radę!

6. Richard porażony prądem...to juz mega...chłopina wchodzi do pomieszczenia wyraźnie z kłopotami z napięceim. każdy by sie skapnął że woda na podłodze i prąd to raczej nie bezpieczne....wszystko mryga nie ma prądu technik dostał zawału a ten jak by nic włącza cos tam i prąd go razi...pewnie przezyje i pewnie bailey będzie go rartowac bo sie pokapowała że sie na niego niesłusznie obraziła

Plusy za:
1. Zdrada Arizony!! to było mocne i nowe! dla związku Callie i Ariz to słabe ale dla całości scenariusz ok. Nowa lekearka może nieźle namieszać, zwłaszcza że powiedziała że nie odpuści!

2. Jo i Alex...super że cały sezon byli tylko przyjaciółmi, Alex naprawde sie zakochał i mysle że tym razem trafił na tę własciwą dziewczynę!

3. Plus za wszystkich nowych stazystów, każdy wniósł cos nowego do serialu i wogóle-ale to juz podsumowanie sezonu który uważam za jeden z gorszych w sumie

ankha74

zapomniałam dodać uwagi o spoilerze...sorki

ankha74

ja też uważam, że ten sezon był słaby i jak mają się powtarzać, to lepiej będzie jak na 10 się skończy zanim się zrobi Moda na Sukces. Poza tym wątek z April i jej nowym narzeczonym banalny jak Jackson w tych płomieniach. Generalnie ta dziewczna tylko denerwuje w serialu. Liczę że rozwinie się wątek kariery dr Rossa, bo fajnie się zapowiada. Co do Alexa, to chciałabym, żeby wrescie u się dobrze powiodło. I na koniec mojej chaotycznej wypowiedzi dodam, że trochę mi się tęskni do wcześniejszych sezonów..

panna_Bee

panna Bee pomału to sie i tak stanie moda na sukces ale ja tak kocham ten serial że i tak będe ogladac, nawet jak będzie bez sensu....juz jest bez sensu!!! ale nic lepszego nie wymyslonoe do te4j pory!