PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

napisy 7x14

ocenił(a) serial na 7

Ma ktoś może napisy angielskie lub polskie do najnowszego odcinka,bo niestety nigdzie nie mogę znaleźć.Będę bardzo wdzięczna :D

samatha

Napisy mają pojawić się koło 1 w nocy. Znając życie pewnie będzie jakaś obsuwa, ale mam nadzieję, że rano będą już na pewno :)

ocenił(a) serial na 7
praula

ale masz na myśli te polskie czy angielskie?

samatha

Wydaje mi się, że mam na myśli polskie, ale nie jestem pewna :P Tu- http://www.greysanatomy.fora.pl/ - w miarę na bieżąco informują jaki jest stan z napisami polskimi, więc myślę, że i tym razem chodzi o polskie. Chociaż nie wiem czy nie za dobrze by nam było gdyby pojawiły się tak wcześnie, także nic nie jest pewne :P

ocenił(a) serial na 7
praula

angielskie też byłyby dobre,przetłumaczyłabym sobie i przy okazji trochę nauki.Dziękuje bardzo za informacje.

ocenił(a) serial na 10
samatha

Napisy do 6 sezonu pojawiały się w piątki po południu, więc to wcale nie jest jakoś kosmicznie wcześnie:) Oczywiście nie staram się być złośliwy w stosunku do tłumaczy. Najprawdopodobniej aktualnie brakuje czasu, dlatego pojawiają się później.

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

Dobija mnie brak edycji...
Na napisy24 w zakładce tłumaczenia pisze, że będą w nocy. Na tej stronie, którą praula podała wyżej są zapewne napisy z tego serwisu.

tom_evans

Tak, wiem, że do 6. sezonu pojawiały się znacznie wcześniej, jednak biorąc pod uwagę, że do siódmego zazwyczaj dopiero w niedzielę, na dodatek czasem dość późnym wieczorem, to piątkowa noc jest stosunkowo wczesnym terminem :P

praula

No właśnie... Miało być o pierwszej, zostało zmienione na "w nocy", a teraz rano ;P

ocenił(a) serial na 7
praula

jesli 11 nie jest rano to ja już nic nie wiem.Zawsze w sobote rano były już angielskie napisy,a teraz nie ma żadnych,albo ja jestem ślepa.

ocenił(a) serial na 10
samatha

Też nie mogę znaleźć angielskich. Polskie są ukończone w 99%, pisze, że są problemy techniczne i nie wiadomo, kiedy będą.

ocenił(a) serial na 10
samatha

Znalazłem napisy na chomiku mallwka:)

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

http://www25.zippyshare.com/v/56755185/file.html

ocenił(a) serial na 10
samatha

Bez problemu pobrałam przez NapiProjekt ;D

ocenił(a) serial na 9
madzik1404

a ja cierpliwie czekam, aż się pojawią na iitv.pl..choć obawiam się że to nastąpi około poniedziałku..