Widziałam kedyś jakieś urywki z 2 seri w których się całowali, więc może tak ;)
Spoiler: W 2. sezonie na początku coś tam kręcić zaczęli, ale w 10. odcinku Alex zdradził Izzie z zasyfioną Olivią(a właściwie niezdradził, bo teoretycznie nie byli razem ;p) POtem był dziki seks, i może coś by z tego było, ale pojawił sie Denny, Izzie się zakochała i rzuciła Alexa. Potem Denny umarł, Izzie w żałobie, nie wiem w którym odcinku Alex pocałował Izz, ale ta stwierdziła, że nie może. I jak narazie do odcinka 3x15 nic. Na Alexa ma Addison ochotę :D
ja jestem na nie dla tej pary , Alxa za bardzo do bab ciągnie , ale on i Addison to całkiem fajna apra :)
Podzielam całkowicie zdanie poprzedniczki!
Związkowi Izzie i Alexa mówie stanowczo NIE!
Lubie Kareva ale Izzie zasługuje na kogoś lepszego :D Kto wie co los przynesie :D
Natomiast jak najbardziej podoba mi się para Addison i Alex:D To ich wzajemne unikanie sie i jednocześnie wzajemne przyciąganie... SUPER
Dla mnie Alex i Izzie tworzą fajną parę (przyjacielsko-kumpelskie,otwarte relacje,sympatia,więź a z drugiej strony chemia i dzika seksualność ;). Addison wydaje mi się taka...taka powściągliwa (nie wiem nawet czemu,po prostu mi się taka wydaje). W dodatku oni tworzą świetną relację,ale przełożony-pracownik.Brak mi kumpelskiej równości. Jednak jestem za Izzie-Alex.