PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

nowy odcinek

ocenił(a) serial na 10

Złe wieści. Lata rozwiązłości wśród lekarzy przyniosą wkrótce konsekwencje – donosi TV Guide. Według informatora, jedna
z postaci poczuje się na tyle niekomfortowo ze skakaniem z łóżka do łóżka w Grey Sloan Memorial, że zgłosi swoje
zażalenie prosto do działu kadr, który zajmuje się zwalnianiem swoich pracowników.

Ciekawe kto będzie ?

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Myslę, że Alex.

ocenił(a) serial na 10
Ateliee

Przecież Alex jest z Jo to już nie skacze po łóżkach ;)

ocenił(a) serial na 10
nadare

a moze to z Murphy z zemsty na Arizonie?

ocenił(a) serial na 10
lukasz16

Jak/ w jaki sposób można złożyć zażalenie w takiej sprawie? Nie rozumiem.

ocenił(a) serial na 6
lukasz16

Może będzie to Ross? ;P

Alicja_kosmitka

I dlatego w promo Karev go tłucze? I dlatego Yang odejdzie bo zostanie oskarżona o nadużycia seksualne wobec Rossa?:D To ma sens;) W Ameryce są na punkcie czegoś takiego przewrażliwieni.

ocenił(a) serial na 6
alien_2

heh ;) stawiam że Karev go tłucze z powodu operacji z ostatniego odcinka ^^ ale to molestowanie i Cristina kto wie ^^ Ross kreowany jest na tego złego czy mi się wydaje? ;P

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

Może Ross złoży doniesienie, ale może to być stażystka z długimi włosami, co spała z Arizoną i teraz czuje się odrzucona. :-)

ocenił(a) serial na 6
joanbielsko

To także ma sens, może być ciekawie ;D jeszcze nieco ponad tydzień i się dowiemy, no i co z Derekiem i jego propozycją pracy ^^ jak to wpłynie na jego związek ;D

ocenił(a) serial na 9
Alicja_kosmitka

Podobno potoczy się lawinowo- chodzi mi o telefon Dereka !!! Ta decyzja ma wpłynąć na wszystkich...

ocenił(a) serial na 6
black663

A kogo wybierze April jak obstawiacie? ;)

ocenił(a) serial na 9
Alicja_kosmitka

Ja podejrzewam, że będzie się tak długo wahała, że Matt ją po prostu odrzuci :)

ocenił(a) serial na 9
Jezula

Też tak myślę!!! Albo wybuchnie płaczem i rzuci się w ramiona Jacksona... Lub po prostu zwieje i zostawi i Matta i Avery`ego.

black663

Też tak myślę, że będzie się jąkała, zbierała w sobie i w końcu Matthew powie nie. Ona popłacze, a potem przyjdzie Jackson i będzie happy end:D Nieważne co powie April- Matthew niestety musi walnąć Jacksona.
W tej scenie w ogóle najbardziej lubię miny Jo i Alexa. Jego mina mówi "Fuuuj, dajcie spokój", a jej "O Boże, jak romantycznie, wybierz Jacksona!":D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

też podobają mi się ich miny :D ja jednak mam nadzieję, że April wybierze Jacksona :D

ocenił(a) serial na 9
imogen88

MIny Jo i Alexa są rewelacyjne :D
A co do Jacksona i April- to ja szczerze mówiąc uważam, że oni do siebie nie pasują, ale...