Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Czy ktoś może wie dlaczego przerwano emisje serialu po 11 odcinkach? Mam na myśli 4 serie. Nie wyglądało na to żeby 11 odc miał być ostatni, ale nie ma żadnych informacji o 12 odcinku....

użytkownik usunięty
olaaa_3

bo wiekszosc scenarzystow strajkuje :P i dalszych odcinkow nie ma nakreconych, wydaje mi sie ze gdzies czytalam ze scenariusze sa napisane jeszcze do 12 i 13 odcinka ale na razie nie nakrecono ich.

ocenił(a) serial na 10

ale dlaczego strajkuja?? Ja chce moich grey'sow!!

ocenił(a) serial na 8
agakoz

Bo za mało zarabiają xD

ocenił(a) serial na 10
Vellamo

na przelomie marca-kwietnia zaczynają kręcić kolejne odcinki więc prawdopodobnie dopiero w czerwcu będą kolejne

użytkownik usunięty
natalan

jezeli dobrze widzialam to 12 odcinek bedzie wyemitowany 22 lutego w stanach. :) na str ABC jest taka "informacja"

użytkownik usunięty

a jego tytul to "physical attraction..."

użytkownik usunięty

"Physical Attraction, Chemical Reaction"? No tak, tylko to jest 7 odcinek 4 sezonu. A co do 12 to też nigdzie nie mogłam znaleźć daty premiery ;/

użytkownik usunięty

W dodatku utknęło w takim wkurzającym momencie... Ta cała sprawa z Rose i w ogóle... ;(

olaaa_3

w marcu z tego co czytałem mają dopiero zacząć kręcić ... chociaż mam cichą nadzieję, że w marcu już będziemy mogli doczekać się nowych odcinków :) "Brothers & Sisters" juz przykładowo są emitowani :D ... ale póki co trzeba być cierpliwym.. <ughm> ale cierpliwość też ma granice :P <ughm>

ocenił(a) serial na 10
MartNetCom

Pobudka, wystarczy zajrzeć na Wikipedię! Wielki powrót nastąpi 24 kwietnia.

Btw, według krążących plotek nie będzie już MerDer [domysłem Rose wszystko popsuje].

Lamb

ojojoj no to jeszcze trzeba będzie się uzbroić w cierpliwość i robić coś do tego kwietnia :P

użytkownik usunięty
MartNetCom

za kilka dni na fox lifie puszcza 4 sezon i private practice wiec mozna sie na razie tym pocieszyc ;P

Powrót GA zapowiadane jest na 24 kwietnia, w 4 sezonie możemy liczyć na 5 nowych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
olaaa_3

a wie kotoś gdzie sa jakieś dobre napisy plskie do 4 serii?

użytkownik usunięty
chwala16

ja wszystkie sciagam z www napisy.info i wg mnie sa dobre

użytkownik usunięty
chwala16

Kiedyś pewien użytkownik polecił mi stronę do programu o nazwie napiprojekt, który znajduje napisy do prawie wszystkich filmów i wersji filmów. Naprawdę świetny program i bardzo łatwy w obsłudze, oczywiście mogą wystąpić problem w kwestii braku dopasowanych (zsynchronizowanych)napisów, ale projekt ten wciąż sie rozwija. Oto link http://www.napiprojekt.pl/