PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Obejrzałam ostatni odcinek 3 sezonu i nie wiem jak oni mogli tak to skończyć. W życiu się nie spodziewałam, że któryś z głównych bohaterów może nie zdać testu, o odwołaniu ślubu przez Burke'a nie wspominając. A najgorsze będzie czekanie do września na nowe odcinki :(

ocenił(a) serial na 10
dzusta

Mi się chce płakać- ze złości:/ to było najgorsze zakończenie sezonu jakie kiedykolwiek było i jakie mogli wymyślić. Tego co zrobił Burke nie potrafię sobie wytłumaczyć. Czy mi się wydawało czy strasznie dziś niewyraźnie mówili?

ocenił(a) serial na 8
aliah

to bylo wiadome ze burke musi odejsc. producenci zapowiedzieli ze usuna go z serialu ze ten wybryk z georgem. ale ja go lubialam wiec szkoda. i nadal nie wiemy kto jest szefam chirurgii. ciekawe czy gdyby christina przyszla na czas czy slub by sie odbyl. i czy derek z mer beda razem. a najbardziej sie wkurzylam jak zobaczylam ta lexy grey. i malo marka bylo. george nie moze odejsc.

Skyler

podobno konfliktu na planie już nie ma i może się okazać, że Burke wcale nie odszedł. Mam nadzieję, że on wyjechał na ryby czy coś żeby wszystko przemyśleć i wróci w 4 sezonie :) Szefem pewnie zostanie Szef :)
Dereka z Meredith czeka znowu burzliwy sezon, na pewno jej przybrana siostra namiesza w ich związku,u nich nie może być normalnie :) Też sobie nie wyobrażam żeby George odszedł, chciałabym żeby był wreszcie z Izzie.

O co chodziło z Christiną krzyczącą że jest wolna?to było z rozpaczy czy jej ulżyło?

dzusta

to była raczej rozpacz, raczej nie do końca to jeszcze do niej dotarło wcześniej...

okropny odcinek:((( zazwyczaj wszystko się rozwiązuje w ostatnim odcinku, a tutaj nam się wszystko zagmatwało, no i ZAWSZE jest happy end, a ja się tutaj ŻADNEGO nie doczekałam:(

no cóż, teraz to już tylko można czekać do września:( ii wierzyć,że Burke pojechał na ryby:]

ahcynk

a kto nie zdał egzaminu ze stażystów??? bo było wspomniane o tym

maya_999

Stop... 2 sezon też nie miał happy endu a wręcz przeciwnie to był NAJGORSZY koniec jaki Shonda mogła wymyślić. 2 tygodnie do kupy zbierałam, bo jestem zagorzałą fanką pary Izzie/Denny i do dziś tej straty nie mogę przeboleć. Wolę, żeby George był z Callie, bo w zasadzie nie jest zła ;) Niech Izzie znajdzie sobie jakiegoś fajnego kolesia, który do niej pasuje (zaginiony brat-bliźniak Denny'ego na przykład...LOL). Mam nadzieję, że George'a nie usuną - bardzo go lubię. Generalnie to odcinek był smutny i wszystkim się coś nie udało, a najsmutniejsza była utrata dziecka przez Adele :( no a potem scena z Cristiną i Mer w mieszkaniu... kiedy ona była wreszcie gotowa, on zmienił zdanie. Same chore związki... Co do Lexi Grey to zgiń przepadnij siło nieczysta.

maya_999

George oblał egzamin :( może powtarzać staż, ale chce zrezygnować