Screw it. Oglądam od początku. Klimat pierwszego odcinka nie można z niczym przyrównać :) kto się dołącza?
ja :D po obejrzeniu najnowszego odcinka nie chce oglądać dalej Grey'sów. (chociaz jestem ich ogromną fanka) dla mnie ostatni odcinek był idealnym zakończeniem Chirurgów. dla mnie tak mogłby sie skończyć serial.
więc zaczynam od nowa :D
Oglądaj szybciej bo bym z kimś pokomentowała. Ogladam to z duzym zapalem duzo rzeczy nie pamietam i otwieram buzie ze zdziwienia :) a Ty?
ja tez :D dzisiaj obejrzałam odcinek 8 serii " Co by było gdyby" i zauwazyłam kilka kwestii z pierwszego odcinka ;)
i że duzo piosenek sie powtarza :D
a tak w ogóle to jest od nowa zauroczona miłoscią Mer i Dereka :) warto było sobie ich początki i przypomnieć dlaczego sie kochaja ;)
Alex - straszny dupek w 1 serii :D
i Kapo za którym tesknie :(
ogólnie bardzo fajnie sobie przypominec wszystko od nowa ;)
a tak przy okazji wiesz kiedy bedzie siostra Mer, Molly ? wiem ze to 2 sezon bo Addison bedzie ;) ale nie mogę sobie przypomnieć odcinka..
Hej Molly była w 22 odcinku. W ogóle 2 sezon był super chociaż wątek z Dennym i z weterynarzem jakoś mnie nie urzekł :)
Zaczęłam 3 sezon dzisiaj. Super się ogląda.
jeszcze jedno :D zawsze mysłałam ze to Cristine ciągneło do Burka,a tu po tej akcji z kawą w bodajże 5 odcinku okazało sie,ze jest na odwrót :D
i ja oglądam, a co:) ale wszyscy młodzi i piękni jeszcze byli, w końcu to 10 lat temu
Gdzie jesteś. Fajnie się komentuje z innymi. Namaeiajcie ludzi żeby się dołączali :)
jestem jestem:) obecnie połowa sezonu drugiego. Fajnie się ogląda te pierwsze odcinki, Izzie, George, Christina. Muszę sobie kiedyś kupić całą kolekcję, ten serial to całe moje liceum i studia....tyle wspomnień.
No świetnie się ogląda. Ja już w 10 odcinku 3 sezonu.
Strasznie dużo rzeczy się pozapominało.... :)
w odcinku 6 sezonu 3 motyw w windzie, że George udaje Christinę, a Mer Izzie tak mnie rozbawił, że śmiałam się sama do siebie o 2 w nocy:P