szkoda, info potwierdzone bo juz na wikipedi jest
No cóż... Nie można oczekiwać, że oni tam będą grali w nieskończoność :D z tego co słyszałam, to w następnym sezonie role Mer i Dereka też będą mniejsze i nie pojawią się w każdym odcinku xD
troszkę dziwne bo przecież to na początku było głównie o Meredith... jej życiu...
Mam nadzieję, że skupią się na April i Jacksonie :) i fajnie by było jakby pojawiły się jakieś nowe postacie, które by trochę namąciły w serialu.
zawsze się zastanawiałam i chciałam widzieć reakcję Alexa na przyjazd Izzie i która ponownie zostaje przyjęta do pracy... no i jakby to wpłynęło na związek z Jo :D
właśnie zerknęłam na wiki. Rozwód z Karevem, dziecko z przeszłości a to dopiero początek listy. Miała lekko posraną osobowość.
Z tego co czytałam, to MerDer mają się pojawić w 3/4 sezonu 11. A kiedyś Shonda powiedziała, że będzie kontynuowała chirurgów nawet bez starej obsady xD
hah miałaby dużo do roboty... cały scenariusz przerobić w nowe wątki i w ogóle...
Mer w 95% jest lektorem, to jej glos slychac na paczatku prawie kazdego odcinka. W sumie bedzie dobrze, serial trzyma poziom, najlepszy serial
Jak dla mnie to już będzie bez sensu ciągnąć to na siłę. Skoro Christina odchodzi, Meredith i Derek'a będzie mniej. Takie to już naciągane... :( chociaż to najlepszy serial jaki kiedykolwiek do tej pory oglądałam.
Ale spójrzcie na Ostry dyżur- tam było 15 sezonów, a z pierwotnej osady został tylko Carter. Raz na jakiś czas ktoś się pojawiał z przeszłości, ale rzadko, a serial oglądałam do ostatniego odcinka i bzdur nie było. Też gadałam, że a niech już kończą, ale z drugiej strony ja ten serial uwielbiam. Nie wiem czy znajdę coś co mi go zastąpi. Zwłaszcza, że ostatni odcinek tak się skończył, że już nie mogę doczekać się ciągu dalszego:)