Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 124 tys. ocen
7,9 10 1 124289
6,7 9 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

ocenił(a) serial na 10

w 2 sezonie mer nosi na czole plaster hello kity kazdy w szpitalu oczywiscie jest tym strasznie zainteresowany heh wlasnie ogladam poraz setny ten odc i sie ciagle zastanawiam skad u licha ten plaster? co jej sie stalo ? i po co w ogole to wplotli w scenariusz :/ nie wiem czy ktos tez ma podobne odczucia ale ja jak patrze na mer to wydaje mi sie chamska osoba na pierwszy rzut oka ma takie spojrzenie jakby miala wszystko w d..... jakby myslala ze ona ma zawsze racje taka obojetna jakas ....

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
czarna0106

oczywiście nic jej się nie stało, ale też zastanawiałam sie o co chodziło, jakie przesłanie tego plastra... ale odczuwam to tak jakby Mer tym plastrem ''prosila'' o zainteresowanie, kogo? Dereka... to ona jest pokrzywdzona, Derek wybrał Addison, a Mer jest na przegranej pozycji i pragnie to pokazac, tak mi się właśnie wydaje:) ale to moje prywatne odczucia, więc pomóżcie lepiej to zrozumieć! :D ale nie mogę powiedzieć, że jest obojętna. znam wszystkie sezony od podszewki i jest wiele sytuacji kiedy Mer nadstawia karku, by innym sie udalo - szczególnie w ostatnich sezonach

ocenił(a) serial na 7
olaaa11-11

miała na czole pryszcza i w dodatku czuła się beznadziejnie w porównaniu z elegancką żoną dereka :)

ocenił(a) serial na 10
crushtheflowers

ciągle myslałam, ze to chodzi tylko o Addie i nigdy nie spojrzałam na to jej czoło :D

ocenił(a) serial na 6
czarna0106

Oglądałam ten odcinek około dwa miesiące temu i pamiętam, czemu miała ten plaster. Tu nie chodziło o zainteresowanie Dereka, czy jakikolwiek bezsensowny powód. Mer miała na czole pryszcza i chciała go zakryć. Stwierdziła, że lepiej zalepić pryszcza plastrem, aby wyglądała na to, że się w głowę uderzyła, a nie żeby wszyscy widzieli wielkiego pryszcza na jej czole.

ocenił(a) serial na 10
Alice_Filmomaniaczka

Ja oglądałam ten odcinek po oryginalnej emisji, ale też pamiętam, że chodziło o pryszcza ;)

ocenił(a) serial na 10
Alice_Filmomaniaczka

Dokładnie. ;)

ocenił(a) serial na 10
Alice_Filmomaniaczka

hehe zaraz sobie wlacze chyba wersje HD, żeby go zobaczyć :D dzięki wielkie