PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122725
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Witam wszystkich! Mam wielka prosbe: w 3 serii na poczatku jakos, jest taki odc. kiedy Mer wybiera sie z Finem na randke, ale musza jechac odebrac porod klaczy, kiedy wracaja Mer jest brudna i przebiera sie w koszule Fina. Przychodzi Derek z psem i ja widzi. Jest zly,a na drugi dzien w pracy wyzywa ja od dziwki!! Kojarzycie?? I tu pojawia sie moj problem: mam wszystkie odc. 3 serii ale tego nie mam;((( Moj pierwszy odc. tej serii konczy sie,jak Mer poznaje dopiero Fina,ale drugi juz jest po tym, jak ona sie "przespala" z Derekiem na balu .... wiec nie czaje;/ wyglada mi na to,jakby mi czegos brakowalo,ale mam je wszystkie sciagniete, tak numerami jak powinny byc. Moze mi ktos pomoc?? Nie wiem, podac numer odc. tych scen, albo tytulu, albo przeslac je, jesli macie?? Bylabym bardzo wdzieczna!! Z gory dziekuje i podaje meila jakby co: olbar@neostrada.pl pozdrawiam wszystkich fanow GA

ocenił(a) serial na 10
olenka018

odcinek kiedy Derek przychodzi z psem to 2 seria odc.23 "blues for sister someone" a w którym się kłócą to 24 "damage case"