PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

https://www.facebook.com/photo.php?
v=10153766279635647&set=vb.68471055646&type=2&theater

możliwe że spełni się mój najgorszy scenariusz: uroczystość ślubna zostanie przerwana po to aby
april wzięła jacksona na stronę i go ochrzaniła, idzie do matthew i mówi mu, że to jego wybiera, bo
go kocha i chce wyjść za niego, co może oznaczać definitywny koniec japril.
no nie, no nie, no nie !!! jeśli rzeczywiście tak będzie, to ja przestanę oglądać GA. zabili mi george'a i
marka, zakończyli związek izzie i alexa oraz cristiny i owena, a teraz jeszcze chcą zabrać mi jacksona
i april ?! czasem tęsknie za starym Grey's Anatomy..

isobel

Ee tam, specjalnie wstawiają jakieś pierdoły żebyśmy dostali zawału. Nawet jeśli April powie, że chce Matthew to on powinien powiedzieć NIE. Przecież jeśli oni wezmą ślub to on zawsze będzie myślał o Jacksonie, o przerwanym ślubie, o tym że April wahała się i możliwe że Matt jest tylko nagrodą pocieszenia, bo Jackson odrzucił ją. No i Jackson był jej pierwszą miłością, gdyby jej nie odrzucił po wybuchu autobusu, to ślubu nie byłoby w ogóle. I jeszcze jedno- w Plotkarze był podobny wątek, nie piszę kto z kim, bo może ktoś nie widział a chce obejrzeć. Ślub przerwano, potem wznowiono, ale po czasie okazało się, że bajki nie ma, a jest rozwód:) Wiem, że dla April jako fanki Jezusa to byłoby straszne, ale nie jest niemożliwe.

alien_2

mam szczerą nadzieję, że masz rację;). April musi wybrać Jacksona ! i chyba wiem o czyj ślub z Gossip Girl masz na myśli ;))
serdecznie pozdrawiam ;)

ocenił(a) serial na 8
isobel

ale to jest scena ze starych odcinków (początek tego sezonu) - po akcji z płonącym autobusem :p poza tym Appril miała kitel lekarski, a nie suknię ślubną :p więc jest nadzieja :) mam nadzieję, że w końcu Aps będzie z Jacksonem bo to moja ulubiona para :D:D

imogen88

też bardzo bym chciała żeby April zeszła się z Jacksonem tak na dobre. ;) jesteś pewna, że to że starych odcinków ? nie przypominam sobie takiej sceny, ale jeśli tak to bardzo przepraszam za niepotrzebne sianie paniki. ;) nie wiem jak wytrzymam do lutego. mocno trzymam za nich kciuki !

ocenił(a) serial na 8
isobel

chyba specjalnie wrzucili ten fragment dla lekkiej paniki :D to jakaś scena z początku sezonu (jak pisałam wyżej). Gdyby to było ze ślubu to byli by ubrani jak na parę młoda przystało :D a są w strojach służbowych :) więc miejmy nadzieję, że nasza ulubiona para w końcu doczeka się happy endu :)

ocenił(a) serial na 9
imogen88

Ta scena jest z końca drugiego odcinka ''I Want You with Me"

ocenił(a) serial na 8
webersinke33

no właśnie tak mi się kojarzyło, że z początku sezonu :)

imogen88

och ! dziękuje Ci bardzo ;* uff... ale mi ulżyło, już myślałam, że zostały zaprzepaszczone moje nadzieję za związek A i J. jeszcze raz dziękuje i przepraszam za nie potrzebne sianie paniki. ;))

isobel

mnie przeraża fakt, że w ogóle do tego ślubu doszło.

arsenalfan26

Ale skoro się powiedziało A trzeba powiedzieć B, a nie udziekać jak kretynka, bo facetowi nagle się odwidziało i z próżności i dumy chce kobietę odzyskać.

ocenił(a) serial na 10
isobel

Bardzo bym chciała, aby April wybrała Matta, inaczej straci moją sympatię. To jest facet do niej, a dokładniej męska wersja April. Jacksona lubiłam, ale w 7, 8 seoznie. Teraz- beznadzieja. Trzymam kciuki za to, aby ślub się odbył! ;-)

Ateliee

w sumie to Cię rozumiem, bo Jackson miał u mnie bardzo dużo - że tak się wyrażę - słabych momentów, wkurzał mnie nie miłosiernie w efekcie czego cała moja sympatia jaką do niego miałam sporo zmalała. niemniej april i jackson są moją ulubioną parą, więc będę trzymała kciuki za japril. przepraszam !
;)
choć matthew jest świetnym facetem, jest słodki i opiekuńczy, męska wersja April (trochę bardziej ogarniętej ) jak słusznie zauważyłaś i nie zasłużył sobie na to. ale ja tak długo czekałam aż april z jacksonem się zejdą ! wybacz mi.

ocenił(a) serial na 10
isobel

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151774541577217&set=pb.333261082216.-2 207520000.1389995361.&type=3&theater
Jestem spokojna ,o sprawy J&A , to zdjęcie mówi samo za siebie .

P.S : Ale mała wątpliwość jest ,ale bardzo tyciunia :)

ocenił(a) serial na 8
Mikula335

to zdjęcie wygląda bardziej na żart aktorów :D

ocenił(a) serial na 10
lidziaa92

Wiem ,ale mam nadzieje , że jest w nim trochę tego co bd po 27 lutego ;) A wgl mam pytanie , czy ktoś wie czy bd 11 sezon ? ;)

ocenił(a) serial na 8
Mikula335

Dempsey straszy, że nie przedłuży kontraktu, spekulują czy kontynuować serial bez oryginalnej obsady itp.
Żadnych konkretów jak na razie :(

ocenił(a) serial na 10
lidziaa92

Dempsey już od kilku sezonów tak straszy :D

ocenił(a) serial na 9
nadare

Spokojnie... :D
http://www.tvguide.com/News/Greys-Anatomy-Pompeo-Dempsey-Two-Year-Deals-1076482. aspx

ocenił(a) serial na 10
isobel

https://www.facebook.com/chirurdzyfanpagehuehue
Proszę o "lajki" "D

ocenił(a) serial na 8
isobel

Chciałabym, aby Matt był z April. Nie dlatego, że jestem fanką ich związku, ale za to, że nie lubię Apirl a lubię Jacksona. Najgorsze jest to, że zachował się niczym Apirl, jak jakaś rozchwiana emocjonalnie baba, która nagle postanawia coś innego. Było mu siedzieć na tyłku? Ech...

ocenił(a) serial na 9
isobel

wiecie co...wydaje mi się, że to jest fragment starego docinka ;) kiedyś była taka scena w kaplicy w szpitalu - ona mu powiedziała, że go kocha i chce jego, a potem były buziaczki i przytulaski tam na tym ołtarzu :P jestem prawie pewna, że już widziałam tę scenę ;] ale nie bardzo chce mi się szukać, który to był odcinek :D

ocenił(a) serial na 9
edzio_88

o tutaj znalazłam coś :)
http://www.youtube.com/watch?v=SsAcMjulT-8

ocenił(a) serial na 10
isobel

Racja, to jest fragment starego odcinka :)

ocenił(a) serial na 9
isobel

http://kepnerrrd.tumblr.com/post/74227086570/sarah-drew-on-aprils-decision-x

Sarah Drew krótko o decyzji April.

ocenił(a) serial na 9
Effie23

no niestety nadal nic nie wiadomo :P