PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122748
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Mam pytanie na temat dzisiejszego odcinka... co miała na myśli Addison gdy powiedziała Sloanowi 'przykro mi że cierpisz', a on wcześniej 'w tym tygodniu nie komentuj' (czy coś takiego... )

Bardzo prosiłabym o odpowiedź ;)
lamaz

ocenił(a) serial na 10
lamaz

Bo dokładnie w tym tygodniu miało urodzić się ich dziecko, gdyby Addie go nie usunęła. No i Mark "cierpi", bo zrobiła to nie pytając go o zdanie.

olka_26

Nie wiem czemu myślałam, że... Addison nie może mieć dzieci.

lamaz

W sumie nie moze miec dzieci bo pod koniec 3 seri pojedzie do kliniki chyba w LA i bedzie chciala byc sztucznie zaplodniona ale okaze sie ze nie moze miec dzieci.

ocenił(a) serial na 10
SYDNEY

Ale przecież potem, w Private Practice, okaże się, że jednak Naomi ją okłamała, bo Addie zostały 2 ostatnie jajeczka xD i że może mieć dzieci, choć są na to bardzo małe szanse ;)

olka_26

Hm ja dopiero oglądam 3serię (tą co leci teraz na polsacie... ). Z kim będzie Addison w końcu?

Wiele osób wybiera pomiędzy lubieniem Addison lub Meredith. Nie wiem jak Wy, ale ja lubię je obie. Są pięknymi, inteligentnymi kobietami i zasługują na miłość.

ocenił(a) serial na 10
lamaz

Z nikim. Tzn trochę z Alexem, trochę z Markiem, ale wkońcu odejdzie z GA i w PP będzie "kręcić" z Pete'em.

ocenił(a) serial na 8
olka_26

Ale wiecie ona Nie psaowała do Dereka derek woli Meredith.. Aa dobrze zrobiła ,ze usuneła dziecko bo sloan nie umiał by o nie dbać.

umc__

Hehe pytałam się o co co chodziło z tym milczeniem, a wyszło szydło z worka w następnym odcinku... ;) dzięki wielkie.

umc__

Nie zgadzam się z tym co powiedziała Aguśś
Sloan umiał by zaopiekować sie dzieckiem, Addison mówiła nawet w jednym z odcinków że jak Mark dowiedział się o ciąży od razu kupił śpioszki i takie rzeczy..

SYDNEY

... a w następnym odcinku sam przyznał, że byłby beznadziejnym ojcem - nie jest człowiekiem rodzinnym, nie ma pamięci do dat, zdradza, oszukuje, okłamuje...

Mark nie potrafi kochać kogokolwiek poza sobą.

W filmie jest postacią zabawną i lubię jego kwestie, ale jako człowiek... niestety jest dupkiem ;)

ocenił(a) serial na 8
SYDNEY

No tak masz racje ale ostatnio sam się przyznał ,ze nie byłby dobrym ojcem...

umc__

" Wiele osób wybiera pomiędzy lubieniem Addison lub Meredith. Nie wiem jak Wy, ale ja lubię je obie. Są pięknymi, inteligentnymi kobietami i zasługują na miłość."

Zgadzam się w stu procentach! Nie wiem czemu niektórzy mają tok rozumowania -"Jeśli Meredith to nie Addison, jeśli Addison to nie Meredith." Według mnie jedna i druga to świetna i ciekawa postać. No, a między nimi Derek i Mark ;). Ogólnie mówiąc nie ma w tym serialu osoby, której bym nie lubiła.

Lady_From_Burton_World

Dokładnie ;)

ocenił(a) serial na 10
lamaz

zgadzam się ; D
A co do Addie i Marka uważam, że powinna była urodzić.