Oczywiście najważniejszy wątek zepchnięty na koniec, żeby czekać na kolejny odcinek. Mam nadzieję, że nowa rezydentka Dereka okaże się jakąś psychofanką a nie kochanką ;-)
Doskonały pomysł! Najlepiej taką, co za nim przyjedzie. Zdrady nie kupuję - za oczywiste i nie Derek
https://www.youtube.com/watch?v=RygX8dcRf5Y no jak obejrzałyście ten, to raczej powinnyście wiedzieć o co chodzi....:D
Jaka ta aktorka jest nieładna, bardzo dziwnie wygląda wręcz strasznie. Też stawiam, że to ona się w nim zadurzyła i będzie go prześladować,
Obejrzałam zwiastun i utwierdzam się w przekonaniu, ze ta młoda lekarka będzie na niego dybac, przymilac się, weźmie jego telefon i odbierze połączenie od Mer. W końcu Derek zorientuje sie, że dziewczę ma poważny problem ze sobą. Romansu nie będzie. :)
Mam te same przeczucia... i też czuję po kościach że przez to Derek z Mer będą mieć kłopoty... jak wtedy kiedy Mer mieszała przy badaniach żony Webera .. może odwróci się sytuacja i teraz to lojalność Mer wobec Dereka będzie sprawdzana. ..cóż... czekam z niecierpliwością. :)
Czy ktoś mi może powiedzieć jak nazywa się ta aktorka, która gra nawiedzoną stażystkę? Nie umiem jej namierzyć a twarz wydaje mi się znajoma. Aczkolwiek wygląda trochę zdzirowato :P
A niby dlaczego nie mógłby jej zdradzić? Najpierw też myślałam, że to niemożliwe bo wie co to znaczy być zdradzonym...ale z drugiej strony uznałam, że po tym serialu można spodziewać się już wszystkiego...w końcu to już 11 sezon :P
Bardzo podoba mi się wasza sugestia o psychofance :D oby tak było rzeczywiście ;)
Ps. Na YT pod zwiastunem kolejnego odcinka ludzie piszą, że jak Shonda rozwali parę Mer & McDreamy to kończą z oglądaniem Chirurgów :P :D