PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

jak myślicie czy Meredith będzie chora na alzheimera??

ocenił(a) serial na 8
ania94

Wydaje mi się, że niestety tak. Choć nadal mam nadzieje, że Shonda tego nie zrobi... ;/

ocenił(a) serial na 10
Calm_down

Ja natomiast jestem przekonany, że nie. Czy naprawdę bierzecie pod uwagę ewentualność, że Shonda zrzuci na barki głównej bohaterki Alzheimera?

ocenił(a) serial na 10
tom_evans

Uważam że nie. Chorobe Izzy mimo nikłych szans można było wyleczyć a Alzheimera się nie da. To by oznaczało koniec Ellen w Chirurgach. Jednak biorąc pod uwagę to że Ellen nie chce wiecej sezonów (jeśli więcej powstanie) to właśnie tak można się jej pozbyć z serialu..

palafka

ja właśnie czytałam że Izzy ma wrócić w tym sezonie ale nie wiem czy to prawda

ocenił(a) serial na 10
ania94

ja coś czytałam że aktorzy mają chyba podpisaną umowę do 8 sezonu. Myślę wiec że nie będą dalej kręcić chirurgów bo wszystko musi się kiedyś skończyć. Moim zdaniem Meredith zachoruje na alzheimera pod koniec 8 serii i może tego nie przeżyć. Bo nie wydaje mi się żeby Shonda jak na razie uśmierciła główna bohaterkę serialu . ; /

alexxa

Ja coś słyszałam, że aktorzy po 6 sezonie, podpisali kontrakty do 10. Ale osoba, która mi to powiedziała, nie była pewna.
Moim zdaniem to trochę mało prawdopodobne, bo przecież Ellen powiedziała: 'Myślę, że po 8 sezonach świat będzie miał dość Meredith Grey'. Choć zawsze mogła zmienić zdanie. ;]