Kogo najbardziej lubicie a kogo najmniej z GA?
Oczywiscie ja najbardziej Meredith i Dereka... mysle ze fajny bedzie zwiazek Callie i Erici...
Najmniej do gustu przypadli mi Alex Burke i Webber
Miranda, Cristina, Callie, George (chociaz ten akurat na poczatku podobal mi sie bardziej).
Nie lubie Marka.
ja za to uwielbiam marka i addison, lubie tez (chociaz troche mniej) christine, izzie i alexa
nienawidze za to georga, callie a juz najbardziej nie moge patrzec na dereka :/
Ja wprost nienawidzę Erici! Jest straszna. Zawsze najbardziej lubiłam Burke'a i Addison, ale odeszli... Aktualnie uwielbiam Cristinę i Callie ;)
Ulubieni- Meredith, Derek, Alex i Christina
Kogo nie lubię? Hmm...kiedyś Callie, ale ostatnio jest mi raczej obojętna.
Ja bardzo lubię Addison i Marka :)
Za to nie lubię tej pani doktor która całowała się z Callie :(
:)Addison,Mark,Derek,Baylie,Izzie :)
:/ Burke, ALex ,George, Callie, Meredith,Yang :/
ALe nie wyobrazam sobie serialu bez nich ;P
ulubione:Burke i Christina(oni zawsze coś wymyślą:)), Miranda, Meredith i Derek, Alex i Izzie ...
nieulubione:George(jakiś taki ciapowaty), Callie(nie że jakoś bardzo jej nie lubię, ale nie jest tak interesująca jak inni), Hahn
Bardzo lubię Cristine i Addison:) Bo ich teksty zawsze mnie najbardziej rozbawiają-są strasznie ironiczne. A tak to standardowo lubię Bailey, Dereka, Meredith, Marka, a najmniej to rzeczywiście Callie... Po prostu mnie denerwuje;/
"..mysle ze fajny bedzie zwiazek Callie i Erici..." - raczej nie bd fajny ;P <hahaha> Bo długo nie potrwa .. !
I co do tematu to nie chcę nic mówić ale taki już istnieje !
Alee jak już tu pisze to uważam, że bez MerDer nie było by GA !
najbardziej nie lubiłem Georga, ale już po problemie
nie lubię też Meredith i Dereka
najlepsza jest Cristina , Izzie, Callie, Alex i Mała Grey
Najbardziej lubię :
-Mer, Cristine, Alexa, Dereka i Bailey :)) Są NAJLEPSI !!
Nie przepadam za Izzy i Szefem :P
Ja lubię: Izzy, Kareva, Dereka, Arizonę, Sloana i Callie, Lexie
A reszta jest mi obojętna
George. Dla mnie najlepsza postać.
Potem Bailey, Addison, Cristina, Callie, Izzie.
Najbardziej Alex Karev, Mark Sloan, Lexie Grey, Izzie Stevens, Torres (od
czasu kiedy jest lesbijka) no i gdzies kawałek dalej Derek Shepherd.
Bardzo lubię Izzi i Alexa,Cristinę i Meridith oraz Georga.Nie przepadam zaś za Sloanem,Webberem i Ericą.
III Konkurs Wiedzy o Serialu Chirurdzy
Fan Club Serialu Chirurdzy (Grey's Anatomy) już po raz trzeci organizuje konkurs wiedzy o serialu Chirurdzy. Tak jak poprzednim razem konkurs ma formę testu. Konkurs składa się zarówno z pytań otwartych, jak i zamkniętych. Po rozwiązaniu testu, uczestnicy przesyłają odpowiedzi na wskazany adres e-mail.
Jeśli jesteś zainteresowany/a, test konkursowy można pobrać pod tym linkiem:
http://www.megaupload.com/?d=WIJJT77V lub http://www.speedyshare.com/files/19887485/III_KWoS_Chirurdzy...
W obecnej edycji Fan Clubowi udało się pozyskać 50 oryginalnych autografów bohaterów serialu, otrzyma je 50 osób, które uzyskają najlepsze wyniki w teście!
Ostateczny termin przesyłania rozwiązanych testów mija 9 stycznia 2010r.
Osoby prowadzące fanclub chętnie odpowiedzą na dodatkowe pytania. Mail kontaktowy: konkurswiedzyoserialu@poczta.onet.pl, ewentualnie pw na forum
Zapraszamy do udziału i życzymy powodzenia!!!
Alex, Izzie, Bailey. Wielka Trójca moich ulubieńców. :D
Najmniej? Trudno wytypować... Ale jak już musze to Webber i Erica.
nie ważne kto jest waszą ulubioną postacią i tak wszyscy mają kwestie bardzo podobne do siebie;] pełnych życiowych mądrości typu: "Żyj i ciesz się tym życiem, póki je jeszcze masz." Nie ma tam indywidualności, wszyscy są robieni na jeden wzór:D
Hmm .. moim zdaniem .. tu chodzi o to, że właśnie każdy jest innny ! Cristina - dąży do celu po trupach ;P Chce się uczyć i być lepsza niż jest .. a np. Izzie wieczna optymistka .. Alex brutalny wgl nie umie pokazać, że ma uczuciaa .. Każdy się różni ..
Coś co ich łączyy .. to, że jedno ma bardziej zje.bane życie od drugiego .. Producenci i wszyscy .. robią tak żeby widzowie polubili właśnie tą osobę .. i może dlatego zdania są podobnee .. Jednak uważam, że każdy ma trochee inne zdaniee .. jedni uwielbiają Izz za jej optymizm .. drudzyy Cris zaa jej teksty ;P A trzeci np Dereka za jegoo .. wygląd czyy coś .. ;];] Więęc ja się nie zgadzam z tym co napisałeś/aś .. ale takie jest moje zdanie ;];] każdy ma inne ;)
Ale te postacie nie różnią się od siebie tak jak np. w serialu "Skins" gdzie można spokojnie znaleźć archetypy ludzkich zachowań:D
Każdy serial jest inny .. i nie wiem czy dałeś/aś dobre porównanie .. Grey's do angielskiego serialu o ćpaniu i sexie ;P .. nie mówie nic złego na ten temat bo również lubię "skins" Ale kuurde nie rozumiem do czego ta konwersacja prowadzi .. w serialach często są jakieś postacie odrębne od reszty .. a Skins jest tak zrobiony.. że każdy jest inny to jest podstawą tego serialu.. to go unosi nad resztą ;P .. takie przynajmniej jest moje zdanie ;P I wgl Szczęśliwego Nowego Rokuu ;************** !
Jeśli w serialu nie ma zarysowanych charakterów, to postacie stają się zbyt do siebie podobne... no dobra w "Chirurgach" przynajmniej pod względem emocjonalnym (Meredith, Izzie, Alex, czy choćby w ostatnich sezonach Dr Miranda Bailey)<-fakt, że każda z nich ma inną "drogę życia" to ich "mądrości życiowe" mają ten sam sens, oczekują od innych tej samej postawy w życiu, czasami myślę, że tą samą kwestie mogłaby wypowiadać spokojnie inna postać (w czwórce postaci wymienionej wyżej można to zaobserwować):] a poza tym... Tak Szczęśliwego:D Wszystkim kinomaniakom i kinomaniaczkom, aby następny rok obwity był w znakomite kinowe produkcje:]
1.Cristina - wali prosto z mostu
2.Miranda -||-
3.Mark - po prostu go lubię
4.Callie -||-
5. Izzie, taka wrażliwa, humanitarna (afera ze świniami)
Wkurzają mnie:
pierdoła O'Malley
Derek z tymi jego romantycznymi pobudkami
Hahn - taka jakaś zdesperowana lwica, szlag mnie trafiał, jak chciała wydać Izzie, a przy okazji pozbawić Seattle Greys prawa do transplantacji
strasznie egoistyczne, poza tym to wyznanie z liściem ;D masakra
Meredith, bo sama nie wie czego chce, ale wkurza mnie w sumie najmniej.
Karev mnie wkurzał, kiedy tak się wzbraniał przed uczuciem do Izzie, było minęło ;)
A Burke to ja po prostu nie skumałam, dziwny i też trochę egoistyczny, pod pewnym względem tak samo egoistyczny jak Derek (publikacje)
Najbardziej lubie :
- addison
- izzie
- callie
- marka
- arizonę
nie lubie :
- burke`a
- webber`a
- o`malley`a