PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Każdy fan ma chyba swoje ulubione sceny( chociaż cały serial jest świetny ;)) Wpisujce więc wasze najlepsze sceny z 3 sezonu :)

cichula262

mi sie podobalo jak Torres zamieszkala u Mer i wyszla spod prysznica i sciagla recznik bo nalezal do Goerga:D albo to zabójcze spojrzenie Izz jak czekala na pacjetów do darmowej kliniki:D no i oczywiscie "rock star" :D:D to tez bylo gites

dzudi86

Bezkonkurencyjnie zakończenie 17 odcinka Izzie & Denny ...
Odczuwają się nawzajem ale nie widzą... świetne

ocenił(a) serial na 10
Dzamik

Wzrok Addison na naćpaną Mer w 4. odcinku, takie perfidny :D Cała scena świetna była

ocenił(a) serial na 10
olka87

Kocham tą scenę kiedy faceci naśmiewają się z włosów Webbera, a Addison nazywa Marka męską dziwką:D

ocenił(a) serial na 9
cichula262

no to teraz j coś od siebie:
-miny Mer i Cristiny jak patrą na 'nie mogące przestać' klejnoty Steva :D a potem w tym samym odcinku jak Derek przyszedł na konsultacje
- George- 'Złe obrazy w mojej głowie' i 'Niech jagniątka przestaną krzyczeć'
- Addison- wzrok na Mer z plastrem, sceny z pokrzywką i oczywiście 'men whore'

cichula262

Perfekcyjny moment gdy Bailey opatruje Addison która ma wysypke w pewnym miejscu ;D

Dzamik

ale to nie trzeci sezon chcialam zauwazyc:]

ocenił(a) serial na 9
cichula262

o faktycznie no to jeżeli chodzi o trzeci sezon to wchodzący rodzice Burke'a , no i ostatni odcinek mina Georga jak profesorek załapał Cris za tyłek i mina Iz rano

cichula262

Qrcze sorki ;D Coś mi sie pomyliło
Ale bardzo fajna scena jak w 18 odcinku w stanie "wskazującym" George i Izzie rozmawiają ;D

ocenił(a) serial na 10
Dzamik

witam wszystkich fanów GA...oczywiście jestem jednym z nich...nie mam swojej ulubionej sceny gdyz jest ich pare kiedy Derek i Mer uśmiechaja sie do siebie...ich wyrazy twarzy sa super...ten gośc moze miec kazda panne :D...a pozatym jestem tez fanem THE O.C i LOST-ów...zauwarzyłem jedna rzecz...mianowicie ze w lostach jest lekarz nazywa sie Dr Jack Shephard...a w GA jest Dr Derek Shepherd...nazwisko rozni sie jedna litera...obydwaj sa neurochirurgami...obydwaj sie rozwiedli...czy to jakis zbieg okolicznosci??
pozdro dla wszystkich fanow

ocenił(a) serial na 9
cichula262

Zauważe też inną rzecz, że lekarka z obozu innych nazywa się Juliet BURKE :D Co to jakieś charakterystyczne lekarskie nazwiska czy co..

cichula262

a w ostatnim odcinku pojawia się pacjent o nazwisku Scofield (vide Prison Break)...

ocenił(a) serial na 9
cichula262

wow no to fani seriali pewnie są zachwyceni patrząc jak wielką 'sympatią' się darzą ;) ale kniec offtopu w końcu to nie temat o Lost, wpisujcie sceny ja jeszcze dodam od siebie że jako maniaczka pary Burke&Cristina uwielbiam wszystkie sceny z ich udziałem :)

cichula262

Mi się strasznie podoba scena, jak Izzie i George rozmawiają pod wpływem w 18 odcinku.
No i scena, jak Derek siedzi pod drzwiami sali, w której wszyscy próbują uratować Meredith.
A poza tym, to jest ich tysiące:)