PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122760
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

ja mam pytanko.Czemu w tym serialu wszyscy bzykają się ze wszystkimi. Przerobiono już chyba wszelkie kombinacje

dona.marie

Nie. Wszystkie jeszcze nie. Brakuje im bardzo dużo do wszystkich kombinacji. ;p

użytkownik usunięty
dona.marie

No nawet w jednym odcinku mieli tam gazetę z różnymi pozycjami xD

przepraszam, ale to w późniejszych sezonach sie uspokoi. Na początku musi być parę wątków które Cie zaintrygują i zachęcą do dalszego oglądania serialu.

Zuziek_93

Uważam, że to jest całkiem fajne;D Pokazuje zabiegane życie lekarzy, którzy nie mają czasu wyjść na miasto i muszą zadowolić tym co mają:D
Mam nadzieję, że jak ja pójdę na medycynę to w moim szpitalu też będzie cała banda tak seksownych doktorków:P A tak na serio.
Popieram wypowiedź Zuziek_93. To wprowadza napięcie. Czy Sloan się dowie, że Karev wie, że Avery widział jak Little Grey robiła to z kimś tam:P

dona.marie

A sądzisz że w życiu jest inaczej, czy jeszcze tak krótko na tym świecie żyjesz ?
W serialu widzimy życie wszystkich bohaterów od kuchni, a ludzi których znasz i na codzień spotykasz, sądze że w większości ci nie opowiadają o swoim życiu erotycznym a na pewno jest ono bardzo bogate.

ocenił(a) serial na 8
Izabell673

nie no, lubię chirurgów, nawet bardzo ale też mnie razi to że tam 'każdy z każdym' no ale cóż. taki styl życia i taki fetysz ;p a że się skubańce chorób wenerycznych nie boją :D

chitza

Gumeczki, gumeczki :)

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

To ciekawe bo w realu spotkać młodego lekarza z kilkuletnim stażem- kawalera to niemożliwość! A tam prawie wszyscy wolni. Poza tym w realu większość lekarzy bierze sobie za partnerów nie-lekarzy aby zostawić pracę w pracy i nie gadać o wycinaniu wyrostków przy kuchennym stole... :)

dona.marie

ja oglądam 14 odc 6 sezonu i jak na razie to Dr Miranda Bailey nie sypiała z żadnym lekarzem tylko z mężem :) ale wszystko sie chyba zmieni tak wiec jak na razie to nie wszyscy ze wszystkimi:)

15kornelia

Miranda też sie doczeka amanta.

ocenił(a) serial na 10
Izabell673

i to całkiem niezłych bd miała tych 2, ten pierwszy mi się bardziej podobał, choć pielęgniarz też spoko :p

banan20

I Cristina! Ona sypia tylko z kimś,z kim się spotyka na dłużej,na razie był tylko Burke i Hunt :)

użytkownik usunięty
dona.marie

Zawsze pozostają jeszcze kombinacje homoseksualne;)

ocenił(a) serial na 8

ale bym się śmiała gdyby Mer po rozstaniu z Derekiem związałaby się z Christiną ;d jaaa...to by było coś! xD

mamy Arizonę i Callie i ich lesbijski ślub.

ocenił(a) serial na 10
dona.marie

a przeszkadza ci to ? zloz reklamacje ...