ja mam pytanko.Czemu w tym serialu wszyscy bzykają się ze wszystkimi. Przerobiono już chyba wszelkie kombinacje
przepraszam, ale to w późniejszych sezonach sie uspokoi. Na początku musi być parę wątków które Cie zaintrygują i zachęcą do dalszego oglądania serialu.
Uważam, że to jest całkiem fajne;D Pokazuje zabiegane życie lekarzy, którzy nie mają czasu wyjść na miasto i muszą zadowolić tym co mają:D
Mam nadzieję, że jak ja pójdę na medycynę to w moim szpitalu też będzie cała banda tak seksownych doktorków:P A tak na serio.
Popieram wypowiedź Zuziek_93. To wprowadza napięcie. Czy Sloan się dowie, że Karev wie, że Avery widział jak Little Grey robiła to z kimś tam:P
A sądzisz że w życiu jest inaczej, czy jeszcze tak krótko na tym świecie żyjesz ?
W serialu widzimy życie wszystkich bohaterów od kuchni, a ludzi których znasz i na codzień spotykasz, sądze że w większości ci nie opowiadają o swoim życiu erotycznym a na pewno jest ono bardzo bogate.
nie no, lubię chirurgów, nawet bardzo ale też mnie razi to że tam 'każdy z każdym' no ale cóż. taki styl życia i taki fetysz ;p a że się skubańce chorób wenerycznych nie boją :D
To ciekawe bo w realu spotkać młodego lekarza z kilkuletnim stażem- kawalera to niemożliwość! A tam prawie wszyscy wolni. Poza tym w realu większość lekarzy bierze sobie za partnerów nie-lekarzy aby zostawić pracę w pracy i nie gadać o wycinaniu wyrostków przy kuchennym stole... :)
ja oglądam 14 odc 6 sezonu i jak na razie to Dr Miranda Bailey nie sypiała z żadnym lekarzem tylko z mężem :) ale wszystko sie chyba zmieni tak wiec jak na razie to nie wszyscy ze wszystkimi:)
i to całkiem niezłych bd miała tych 2, ten pierwszy mi się bardziej podobał, choć pielęgniarz też spoko :p
ale bym się śmiała gdyby Mer po rozstaniu z Derekiem związałaby się z Christiną ;d jaaa...to by było coś! xD