Ogladając ten odcinek miałem wrazenie ze to jeden z lepszych odcinkow ostatnich 2 serii , nie wiem dlaczego od dawna nie ogladałem z taką ciekawoscą GA , wam tez sie podobał ? Pozdrawiam !
Odcinek był genialny. Jeden z lepszych, jakie powstały. Jest kilka takich, które mnie wzruszają za każdym razem, gdy je oglądam. I ten zapewne też będzie do nich należeć.
O tak! Według mnie to najlepszy odcinek 7go sezonu :) Był uroczy! Przez większość odcinka miałam łzy w oczach ze wzruszenia. Sofia, Callie--> piękne, taki mały okruszek był. Wcześniej sądziłam, że uśmiercą to dziecko, a jednak :))) I polubiłam postać tego złego pediatry! Zmiana o 180 stopni WOW :)
I ta babka od Alexa. Lałam z niej, jak ich wyzywała hahahahahaha :D I nie spodziewałam się, że przeleje tą kasę! Nie mogę się doczekać następnego odcinka z tymi afrykańskimi dziećmi!
A Hunt na dziecko się nakręcił hehe :D
I szkoda mi "męża" Altman :( Liczyłam na romantyczną końcówkę. Biedny. Ale mam nadzieję, że jeszcze się spikną :)
Super, że to już siódmy sezon, a oni wciąż potrafią mnie zaskakiwać. Kocham ten serial :D
"Super, że to już siódmy sezon, a oni wciąż potrafią mnie zaskakiwać. Kocham ten serial :D"
kasia12088 - dokładnie :D
ps. też liczę że Altman się z nim spiknie - przecież oni tak bardzo do siebie pasują, czy ona tego nei widzi?? ;P
pewnie to do niej dotrze w ostatnim odcinku sezonu jak znam życie ;) też na to liczę.
chociaż mogli wybrać innego aktora do roli Henry'ego. Ten jest dla niej trochę zbyt "miękki". Ale i tak im kibicuję ;)
Odcinek świetny, ale Meredith mnie zdenerwowała.Jak chce to niech niszczy sobie karierę, ale oprócz niej może oberwać też Derek...Co za dziewczę. Uwielbiam Cristinę. Cieszę się jak dziecko, że wróciła, ponieważ serial bez jej prawdziwego charakteru był nudnawy. April chyba zaczyna żałować, że odrzuciła tego pediatrę. Alex mnie rozwala. Czasem jest taki wkurzający, że aż trudny do zniesienia, ale w 19 odcinku po prostu byłam w szoku. Małe żyganko do kosza i akcja z tą staruszką - naprawdę świetne :D
Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek.
Odcinek fajny, ale cała ta czwórka Callie/Arizona/Mark/Sophia - nie mogę na nich patrzeć ;/
No i "nieuczciwość Meredith w badaniach klinicznych wychodzi na jaw i doprowadza do poważnych konsekwencji." ;/
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chirurdzy_sezon_7 - opisy odcinków aż do finału.
Mam nadzieję, że Teddy będzie z Perkinsem a nie z Henrym ;p
a mnie rozwalił dialog między Alexem a Panią Pulcher :D
P: Minęły już 2 godziny? Wydaje się jakbym dopiero co widziała Twoją głupią gębę.
A: A mi że widziałem Pani pomarszczone dupsko
xD haha
youhaveamessage no i tak jak myślałam! Ta dziewczyna zawsze musi coś namieszać :/
A skąd możemy znać tego Perkinsa? Występował już wcześniej w serialu? Bo zrobili na niego takie ujęcie, jakby już wcześniej się pojawiał, a ja go w ogóle nie kojarzę...
To ten psycholog, który decydował o tym kto jest w stanie już pracować po strzelaninie i z którym to Teddy miała romans i ciężko zniosła jego wyjazd ;)
Mi sie bardzo podobaly dialogi przeprowadzone pomiedzy Alexem a p. Pulcher :D:D I jak sie wzruszyl ze odstal 2oo tys. hahaa a Sophia jest cudownaaaaa