bije wszystkich na głowę;) Jest genialny w tym serialu, taki trochę Schwarzeneger-style, ale ma coś w sobie;)
W 'Chucku' jest tyle świetnych postaci, że trudno wybrać ta najlepszą...
A ekipa z buymore jest rzeczywiście przezabawna- co nie zmienia faktu, że Casey jest moim 'number 1'
Na początku nie byłam pewna czy będe Chuck'a oglądać, ale jak tylko zobaczyłam pare scen z Casey'em to od razu się przekonałam- jest cudowny!:D
Adam Baldwni świetnie sobie radzi z rolami twardzieli- poprostu ma to coś.
Racją jest że serial na dobre rozkręca się po 3 odcinku:) Z każdym odcinkiem śmieszniej, ciekawiej:). Casey to chyba najbardziej charakterystyczna postać serialu;)
Pamięta ktoś jego rzut mikrofalówką?:D
Po prostu nie można go nie kochać :D Jest boski, jego miny i teksty są bezbłędne :D
dla mnie Baldwin jest jedna z gorszych postaci, najbardziej chyba lubie ekipe z buymore: jefster, morgan, już od dosc dawna to jest serial nr jeden dla mnie, czysta rozrywka
Baldwin jest najlepszym i najbardziej znanym aktorem w składzie( nie tak jak inna rodzina Baldwinów), nie jest zabawny ciągle bo nie na tym polega jego rola, miał być bez względnym agentem NSA , i jest, ktoś na wzór Jeremy'ego Pivena z Entourage, no może nie do końca ale jednak. Ale najprzyjemniej sie patrzy na piękną Australijkę o korzeniach Polskich XD
Ta, Jeff i Lester wymiatają jeśli chodzi o humor w tym serialu, ich pomysły są zaskakująco szokujące, na tyle że, aż śmieszne do bólu. Zawsze chcieli spalić Buy More i w końcu się im to udaje (może nie do końca im) :D