PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=406378}

Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23328
6,6 8 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

Zwykle nie zaczynam nowych tematów, ale dziś mnie naszła na to ochota. Do dzieła więc... :)

DALEJ MOŻLIWE SPOILERY!
Miałem wysokie oczekiwania co do tego odcinka po obejrzeniu zapowiedzi i oczywiście bardzo udanego startu sezonu (jak to mówią, apetyt rośnie w miarę jedzenia). Odcinek nie zaczął się tak mocno jak premiera tego sezonu i przez chwilę obawiałem się, że będę czuł niedosyt po obejrzeniu go do końca. Zdaję sobie w końcu sprawę, że nie wszystkie odcinki w serialach są na tym samym poziomie. Na szczęście, oglądając dalej czułem się coraz bardziej zadowolony z odcinka 4x02 :). Ostatecznie mogę powiedzieć, że podobał mi się on niemal tak samo jak 4x01.
Scenarzyści ciekawie podeszli do związku Chucka i Sary. Jako para szpiegów, ich związek niekoniecznie musi mieć problemy takiej samej natury jak związki zwykłych ludzi. Spodobał mi się pomysł, jaki wykorzystali w tym odcinku i z niecierpliwością czekam na to co wymyślą dalej.
Dziś mogliśmy się lepiej przyjrzeć nowemu Buy More. Choć było ono tradycyjnie zabawne, nieco brakowało w nim Jeffa i Lestera. Na szczęście, nasi ulubieni prześladowcy wrócili na swoje miejsce pod koniec odcinka aby uratować nową przykrywkę CIA przed dekonspiracją (oczywiście nic o tym nie wiedząc).
W tym odcinku powrócił też Devon i widać, że Ellie będzie miała z nim ciężką przeprawę w czasie swojej ciąży :).
Zakończenie było bardzo przyjemne i zabawne. To przerażenie w oczach Sary w połączeniu z zapowiedzą następnego odcinka sprawiło, że jeszcze bardziej nie mogę się doczekać 4x03 :D.
IMO 9/10 :). Mam nadzieję, że liczba widzów utrzymała się na przyzwoitym poziomie...

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

Ja oczywiście popieram zdanie Kolegi ^^ Odcinek na początku był lekko taki dziwny, ale już później wszystko się rozkręciło. W tym odcinku również było kilka chwil napięcia, zabawy i według mnie fantastycznego aktorstwa. Walka pomiędzy nimi dwoma była zabójcza - naprawdę kawał dobrej roboty, ale oczywiście do końca wiedziałam, że jak Sara dostanie kilka ciosów to się otrząśnie i rozniesie tamtą na kawałki.
Podoba mi się strasznie chemia między Sarą, a Chuckiem. I dzisiaj była zazdrosna, widać było w oczach co mi się strasznie spodobało.
Sam koniec ? Ha, no tego się nie spodziewałam. Przerażenie faktycznie było widać. I 4x03 już wiem, że będzie świetne. Czekajmy, więc niecierpliwie :)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

Według mnie odcinek na bardzo wysokim poziomie. Początek może nie był za ciekawy ale potem odcinek się rozkręcił. Fajna była akcja Jeffa z Lesterem, szczególnie mnie rozwaliło jak Casey wpakowywał strzałki w Jeffa. Co do Sary to podobała mi się jej walka z tą Sofią. No i to przerażenie w jej oczach na końcu odcinka... Już nie mogę się doczekać następnego kolejnego. Ten epizod oceniam podobnie jak poprzedni na 9/10.

ocenił(a) serial na 9
Dexter_2465

a mnie się ten odcinek podobał dużo bardziej niż 1 - dlaczego? - LESTER'S JEFF'S COME BACK ;]

użytkownik usunięty
volt_84

@volt_84 - mi również się bardziej podobał drugi odcinek. To wejście starej ekipy - bezcenne. :D

ocenił(a) serial na 8
Krisowski

Odcinek świetny! Dużo akcji i dobrego humoru. Dobrze bawiłem się przez cały odcinek, najbardziej rozbawił mnie ten tekst Jeffa do Ellie :D

krystse

Devon dzwoniąc do Chucka o Ellie " kwoka opuściła gniazdo" :D tak wiem śmieszą mnie dziwne teksty :P

Krisowski

Na nowy sezon czekałam z niecierpliwością i lekkim strachem. Czasem kontynuacja serialu oznacza spadek jego poziomu i z odcinka na odcinek jest coraz gorzej... Pierwszy odcinek był zbyt przekombinowany. Buy More jako jednostka specjalna CIA nie była najlepszym pomysłem, nie mieściło mi się w głowie dobre połączenie. Sami wyszkoleni agenci i pani generał jako kierownik odebrałoby temu miejscu tak dużo uroku. Na szczęście Jeff i Lester wrócili - teraz może być tylko lepiej :) Mam nadzieję, że w następnym odcinku będzie więcej Casey'a, uwielbiam jego miny. Bardzo podoba mi się to, że Chuck wciąż jest trochę taki niezdarny. Jestem ciekawa jak dalej rozwinie się związek Chucka i Sary, bo po tym przerażonym spojrzeniu możemy spodziewać się troszkę problemów.

ocenił(a) serial na 10
delicate

"day one-eightyfour .."
czekałem na powrót Jeffster , ale ta scena z kamerą pozamiatała :)