PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=812539}

Chyłka

2018 - 2022
7,4 39 tys. ocen
7,4 10 1 39433
5,7 9 krytyków
Chyłka
powrót do forum serialu Chyłka

No cóz. Już chyba faktycznie przyszedł czas na zakończenie serialu. Pomimo, że był całkiem niezły to zaczynał już trochę nudzić. Moja znajoma określiła ten serial jako: "dość fajny ale głupi". Coś w tym jest.

7
HansStedtke

Na końcu Langer dostał propozycje chyba współpracy, to może będzie kolejna seria:)

HansStedtke

na samym końcu Langer dostaje propozycję chyba współpracy od Feliksa, to może być otwarcie do nowego sezonu :)

Ewa1986r

A ja myślę, że to będzie spinoff, ale Chyłka może się tam pojawić gościnnie.

McGyverPL

Będzie kontynuacja serialu, sam autor książki to zapowiedział, ale to za kilka lat i już bez Magdaleny Cieleckiej.

HansStedtke

Pierwsze sezony petarda. Działo się! Ale sezon 5 to jedno wielkie dno. Jak na polski serial, pierwsze sezony oceniam na mocne 7,5, ale to co zaprezentowano w sezonie 5 to naprawdę słabe 4. Na sile przeciągane odcinki, bezsensowny wątek z Zordonem…

kulka127

Zgadzam się, jeśli chodzi o wątek z Zordonem. Skoro serial i tak nie jest realnym odzwierciedleniem książki to mogli coś innego wymyślić.

HansStedtke

Mnie już ostatnie dwa sezony mocno zmęczyły. Książki nie czytałam, nie wiem czy były tam błędy merytoryczne, ale w serialu były. To ciągle picie Chylki, przecież w realnym świecie od takiego picia zapominalaby jak się nazywa. Ciąża przy takim spożyciu alkoholu tez mocno nieprawdopodoba, o stanie płodu nie wspominając. Romans z Zordonem tez uwazam za wciśnięty na siłę. Ogólnie serial fajny, ale robił sie juz mocno naiwny.