PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12961
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

Dark Angel,Firefly,Kyle XY... i wiele innych. To chyba największy zawód jaki może spotkać wielbiciela serii...

ocenił(a) serial na 8
RadoslawKamil

święte słowa!!!! Ja jeszcze długi czas po zakończeniu emisji łudziłam się, że może zrobią jakiś epilog albo najlepiej jeszcze jedna serię, no cóż przeliczyłam się. Niestety. Chociaż każdy mógł przez to sobie sam dopowiedzieć koniec, jaki by mu się podobał.

kathrina_filmweb

W przypadku Cienia Anioła można sobie dopowiadać i kombinować sobie odpowiedzi na kilka niewyjaśnionych wątków,ale w Kyle XY czy w Firefly poczułem się jak by ktoś po 30minutach wyłączył mi film trwający 2 godziny. No ale cóż, pozostaje wku... mocne zdenerwowanie i od teraz ostrożnie podchodzę do nowych seriali. Wolę poczekać,aż się chociaż jeden sezon skończy i jakiś news się pojawi czy ma być coś dalej:)

ocenił(a) serial na 10
RadoslawKamil

Największy zawód to brak trzeciego sezonu Dark Angel

ocenił(a) serial na 9
RadoslawKamil

Dokładnie! Dlaczego seriale takie jak Moda na sukces mają po tysiące odcinków, a dobre seriale jak wspomniane Dark Angel, Firefly czy Terminator:SCC nie mają nawet zakończenia? Pytanie retoryczne. Jak nie wiesz o co chodzi to na pewno chodzi o pieniądze...

ocenił(a) serial na 7
RadoslawKamil

to samo 4400 :/ świetny serial