PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12953
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

3 seria???

ocenił(a) serial na 10

Slyszalam cos o 3 serii Dark Angel.I wlasnie nie weim czy on bedzie w telewizji czy tylko mozna go sciagac przez net.Bardzo chcialabym ta seria zobaczyc tylko nie wiem jak

Paulina_27

z moich informacji wynika, że w ogóle 3 seria nie zoztała nakręcona:(

ocenił(a) serial na 10
C_I_A_C_H_O

Istotnie, scenariusz powstał jednakze jego realizacja nie nastąpiła i nie nastąpi juz w tej samej obsadzie w nablizszym czasie .. a wielka szkoda ..

buu_3

wielka wielka szkoda.... właśnie skończyłam oglądać drugą serię i właściwie żaden z wątków nie jest zamknięty, ewidentnie widać, że powinien być jakiś ciąg dalszy... :/ nie rozumiem, jak można to tak zostawić - pełne napięcie, oczekiwanie, co właściwie będzie dalej... i okazuje się, że dalej nie będzie nic... bo to nie jest "otwarte zakończenie", do którego widz powinien sobie sam dopisać ciąg dalszy, tylko po prostu niedokończona robota - tak, jakby zwyczajny film kinowy urwał się 20 minut przed napisami końcowymi. dla mnie - ogromny zawód. :/

ocenił(a) serial na 10
dzio

podobne wrazenia straszny niedosyt 42 odcinki w 4 dni
to juz pierwsza seria sie lepiej skonczyla
nie lubie filmow bez heppy endow ale juz wolalbym brak niz wogole cos takiego :(

ocenił(a) serial na 10
Paulina_27

ej wyszly scenariusze do 3 i 4 czesci ale czemu nie chca tego zekranizowac?? Jessica Alba juz nie chce zagrac w tym serialu?!? w sumie to bym sie nie dziwil posmakowala duzego ekranu i seriale juz ja nie bawia...