PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12953
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

Którego według was Max powinna wybrać gdyby był następny sezon?

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

Gdyby był następny sezon, wolałabym, aby Max wybrała Aleca. Jakoś tak do siebie pasują Max i Alec.

kameleonik1

z tego co wiem, na początku trzeciego sezonu Max miała dalej być z Loganem (wirus miał być już wyleczony, wielka szkoda :-/), ale możliwe, że później wszystko potoczyłoby sie troche inaczej.. jak to mówią, uważaj czego pragniesz, bo możesz to dostać, lol.. a wracając do pytania, to oczywiscie, że powinna być z Alec'iem.. Logana nie znosze, aż nie chce mi sie wierzyć, że po pierwszym sezonie go lubiłam.. lol

kameleonik1

Logan i Max byli słodcy i romantyczni...ale po jakimś czasie ludziom robi się mdło od takiej dawki słodyczy;P
ja zdecydowanie wolałam Aleca i uważam, że byłby lepszy dla Max, sceny z ta dwójką są po prostu zabójcze, zawsze zabawne i takie...intensywne;], jakby autentycznie między nimi była jakaś chemia - aż ciężko mi uwierzyć jak ich oglądam, ze Jessica nie miała żadnego romansu z Jensenem w trakcie kręcenia serialu, a była narzeczoną Michaela;P

anyanka

oczywiście że z Alec'kiem, nie ma innej opcji ;)

kameleonik1

mi też trudno w to uwierzyć.. a jeszcze trudniej w to, że zdaniem samej Jessiki to chemia była między Max i Loganem.. lol ona chyba ślepa była...w drugim sezonie ta dwójka była tak nudna, że bardziej sie nie dało :-/

shinga

Proszę nie bijcie. Ja wolę Max z Loganem. Ale Alec też jest spoko.

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

zdecydowanie Alec ;) Logan tez jest spoko ale Alec ma cos w sobie i ma fajny charakterek ;)

ocenił(a) serial na 10
anathemka_2

ja tez uwazam ze zdecydowanie Alec ;] Pasuje do siebie z Max - ich dialogi sa zabojcze, i ich zwiazek nadal by serialowi jakiejś... nieprzewidualnosci ?
a Logan...jest poprostu nudny ?

kameleonik1

Heh. No zdecydowanie Alec!! Hm. Jest on taką jakby opozycją dla Max- bo ona zawsze jest taka poważna, a on zawsze potrafi coś "strzelić" i powalić wszystkich na kolana...:D Logan, no jest fajny, ale myślę, że za bardzo się tym wszystkim przejmuje. Jest za troskliwy jak dla Max (a przecież jak wiemy ona nikogo nie łsucha i chodzi własnymi drogami). Razem wyglądają jak taka- przepraszam z góry za określenie- słodkosrająca parka... blehh.. No i dodatkowym argumentem jest to, że Alec i Max ładnie ze sobą wyglądają, bo Alec jest blondynem (ciemnym, ale jednak, a Max szatynką (tak? nie mylę się)...

kameleonik1

witam wszystkich cieplutko... nio jeśli wybierze Logana to sie z nim zanudzi na śmierć po jakimś czasie. Logan to taki cukierkowy chłopak... zero w nim pasji, charyzmy. w I serii był trochę bardziej cool. W tej II serii po prostu jest taki rozłazły. Hmmm nie mam nic do niego naprawdę jest przystojnym facetem... a jeśli byłaby z Aleckiem to byłoby ciekawie.. napewno by się nie nudziła. Alec jest po prostu boski, a nie mówiąc już o jego charakterku....powinna być z nim. Nio fajnie z niego ciasteczko:) Hmmm chyba że los by rzucił Max w ramiona Sketchego.... hahahaha :) pozdrawiam

barbarka5_2

Heh... A idąc jeszcze dalej.. Coś tam było, nie pamiętam za dobrze, ale jakiś wątek z White'm się też pojawił... No ale to już jest zupełne odejśie od tematu, bo raczej Max i White- e.e.e. nieee... to już jest czysta abstrakcja :D

naqti

Max i White..? był wątek, był.. powiedział jej, że jest ładna jak na zwierzę ( cyt. "half-bred,filthy animal") i generalnie próbował ją zabić.. bardzo romantyczne, nie powiem.. lol tak czy inaczej, alec rulez!!!
i tej wersji będę się trzymać :-)

ocenił(a) serial na 10
shinga

Zdecydowanie Alec, jest znacznie lepszy od Logana.A co do Whita to byłoby trochę dziwne, ale sam powiedział,że Max jest ładna.

ocenił(a) serial na 7
kameleonik1

..Alec - bo Logan był po prostu z innej bajki.. .

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

hmm ja lubie obydwu aktorów ale jak dla mnie Max od początku pasuje do Logana podoba mi się jego niezłomna walka ze złem , wrażliwość i to że obojętnie co się dzieje nie traci ducha walki.

ocenił(a) serial na 9
kameleonik1

oczywiście Alec :):):)

ocenił(a) serial na 8
kameleonik1

Max powinna być z Loganem, a Alec z Ashą. ;)

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

oczywiscie ze gdyby byl 3 sezon to wolalabym zeby max byla z aleckiem tworzyliby swietna pare:p

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

Zdecydowanie wole Aleca jest przystojniejszy

użytkownik usunięty
kameleonik1

Oczywiście że Logan!

użytkownik usunięty

PS: To Logan jest przystojniejszy! XD

zdecydowanie Alec jest przystojniejszy i ma coś w sobie chociaż Logan też na swój sposób jest fajny ale z nim przegrywa:)

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

Aleca bez dwóch zdań, jest świetny a Logan taki przynudnawy, poza tym Alec wzbudzał większe emocje u Max

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

Czy ja wiem...czy pomiędzy Alec'em i Max coś iskrzyło...? Według mnie relacje Alec'a i Max były tylko przyjacielskie :) Alec wiedział,ze Max bardzo kocha Logana, dlatego dal sobie spokoju, i stwierdził,ze lepiej zostać przyjaciółmi :P (tak naprawdę nie pamiętam,żeby była jakaś scena pomiędzy Max Alec'iem,w której by paczyli sobie głęboko w oczy ;)) Więc myślę,ze Max powinna być z Loganem :))

Ps.Szkoda,ze nie ma tego 3 sezonu,bo jestem bardzo ciekawa,jakby to się wszystko potoczyło :)

ocenił(a) serial na 10
kameleonik1

Powinna wybrać Aleca, pasowali do siebie. Była pomiędzy niem taka chemia....

sylwiachl

Ona kochała od początku Logana. Wogóle nie tylko postać logana, ale też aktora który go grał :) Co do vs to bardziej sexy podobno jest Alec ?( tak twierdzi siostra :) )

kameleonik1

Nie wiem którego powinna wybrać , ale gdzieś czytałam , ze pod koniec którejś książki Max stwierdza ,że Alec coraz bardziej jej się podoba.