serial jest plytki do granic mozliwosci i ni jak sie nie ma do ambitnych filmow i seriali ktorych w polskiej telewizji jest jak na lekarstwo
Drogi Gibbonie nie wal ogólników - napisz co się tobie nie podobało, albo co mogło by być lepiej zrobione...
Hmm, szczerze mówiąc już nie pamiętam czemu mi się ten serial nie podobał, bo i nie pamiętam już jak dokładnie jest zrobiony. Ale fabuła raczej zbyt prosta, naiwna, nawet nielogiczna. Zresztą zdajecie sobie pewnie z tego sprawę jak to wygląda w porównaniu do dzisiejszych amerykańskich seriali, które są dopracowane w każdym szczególiku, aż do przesady.
to jak nic nie pamiętasz to może jakiś inny serial oglądałeś wogóle?? to jest serial sc-fi a nie na faktach więc nie wiem jak może być naiwna fabuła. Wracaj do oglądania ogladania 90210 bo tam fabuła jest taka realna i dopracowana. Nie pozdrawiam
Serial z początku oglądałem, do momentu gdy kotka stwierdziła, że ma ruję i musi się porządnie wyru.hać i na pewno jej luby jej nie zadowoli, a i skrzywdzić go może. Coś takiego było prawda? No, nie lubię kurewstwa i straciłem ochotę na oglądanie skądinąd ładnej kotki.
Właśnie oglądałem ten odcinek i spowodował u mnie wybuch śmiechu "śpisz?!.... Bóg istnieje...". :P
Zgadzam się z Tobą. Najbardziej zapadła mi scena w pamięci jak Alba przeskoczyła przez płot, za którym był pies rotwailer, który zaczął warczeć. Rozwaliło mnie jak powiedziała do psa "wiesz kto tu rządzi" i pies się uciszył. Hahaaha, przecież to takie żałosne.
Ocenianie niezłego serialu na 1 również jest żałosne , w zasadzie chyba nawet bardziej niżeli gadanie z psem aktorki w nim występującej ;.
biorą pod uwagę, że Max ma zwierzęce geny to nie całkiem takie głupie. Psy wyczuwają kto jest alfa i go się słuchają