PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12953
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

serial jest plytki do granic mozliwosci i ni jak sie nie ma do ambitnych filmow i seriali ktorych w polskiej telewizji jest jak na lekarstwo

ocenił(a) serial na 10
GrzegorzLaguna

moim zdaniem to ty jestes plytki i nie znasz sie na rzecz :) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
GrzegorzLaguna

Drogi Gibbonie nie wal ogólników - napisz co się tobie nie podobało, albo co mogło by być lepiej zrobione...

Vimes

Hmm, szczerze mówiąc już nie pamiętam czemu mi się ten serial nie podobał, bo i nie pamiętam już jak dokładnie jest zrobiony. Ale fabuła raczej zbyt prosta, naiwna, nawet nielogiczna. Zresztą zdajecie sobie pewnie z tego sprawę jak to wygląda w porównaniu do dzisiejszych amerykańskich seriali, które są dopracowane w każdym szczególiku, aż do przesady.

ocenił(a) serial na 9
GrzegorzLaguna

to jak nic nie pamiętasz to może jakiś inny serial oglądałeś wogóle?? to jest serial sc-fi a nie na faktach więc nie wiem jak może być naiwna fabuła. Wracaj do oglądania ogladania 90210 bo tam fabuła jest taka realna i dopracowana. Nie pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
Vimes

Serial z początku oglądałem, do momentu gdy kotka stwierdziła, że ma ruję i musi się porządnie wyru.hać i na pewno jej luby jej nie zadowoli, a i skrzywdzić go może. Coś takiego było prawda? No, nie lubię kurewstwa i straciłem ochotę na oglądanie skądinąd ładnej kotki.

cesarangelo

Przecież to był jeden z lepszych odcinków :D

ocenił(a) serial na 6
cesarangelo

Właśnie oglądałem ten odcinek i spowodował u mnie wybuch śmiechu "śpisz?!.... Bóg istnieje...". :P

GrzegorzLaguna

Zgadzam się z Tobą. Najbardziej zapadła mi scena w pamięci jak Alba przeskoczyła przez płot, za którym był pies rotwailer, który zaczął warczeć. Rozwaliło mnie jak powiedziała do psa "wiesz kto tu rządzi" i pies się uciszył. Hahaaha, przecież to takie żałosne.

Mavelius

Ocenianie niezłego serialu na 1 również jest żałosne , w zasadzie chyba nawet bardziej niżeli gadanie z psem aktorki w nim występującej ;.

użytkownik usunięty
Mavelius

biorą pod uwagę, że Max ma zwierzęce geny to nie całkiem takie głupie. Psy wyczuwają kto jest alfa i go się słuchają

Nie rozumiesz. Tu chodzi o ten żenujący tekst.

użytkownik usunięty
Mavelius

A tak, bo ty pewnie nigdy nie rozmawiałeś ze zwierzęciem? Nigdy, kiedy kot uporczywie miauczał, nie powiedziałeś mu "cicho bądź" albo gdy pies chciał koniecznie się bawić nie mówiłeś "daj mi spokój"?