PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12961
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

Oj, oj, oj.

ocenił(a) serial na 6

Taki potencjał zmarnowany. Boli mnie bardzo, że serial został tak brutalnie zakończony. Wyobrazić sobie tylko co to by było, jakby serial nagrywany był współcześnie, będąc nieco bardziej przystosowanym do dzisiejszych wymogów. Bo szczerze mówiąc, gdy w momencie, gdy zaczynałam oglądać, byłam średnio zainteresowana, tak pod koniec wciągnął mnie absolutnie! No ale jak już pisałam wcześniej - wielka strata, wielka szkoda.

shootinstars

Zgadzam się, własnie ogladam 2 sezon Drak Angel i jestem nim zachwycona, jest dużo lepszy niż 1. Polecam ;)

rosaria

Wiecie gdzie moge obejrzećten serial .. Konkretnie na jakim kanale ?

coolerss

Ja mam zagraniczne dvd ale na którym kanale w Tv nie wiem niestety... :/

ocenił(a) serial na 10
coolerss

W telewizji chyba raczej nie obejrzysz ale znam stronę gdzie jest ten serial ;D http://serialnet.pl/serial/1-1146/dark-angel
Miłego oglądania ;P

ocenił(a) serial na 8
shootinstars

O ile drugi sezon był o wiele lepszy od pierwszego, to po obejrzeniu ostatnich odcinków drugiego jestem pewien, że trzeci byłby jeszcze lepszy. Niesamowity potencjał, materiału mieli jeszcze na spokojnie 2 sezony. Wie ktoś jaki był oficjalny powód zakończenia produkcji?

ocenił(a) serial na 10
Szafus

Podobno oglądalność i zmiana ramówki była powodem zakończenia produkcji. Ponoć DA miało rozpisany scenariusz na 4 sezony. Krążą w sieci plotki, że 3 sezon odwołano praktycznie w ostatniej chwili - Jessica Alba już miała wyjechać kręcić, kiedy odwołano zdjęcia. Ile w tym prawdy? Nie wiem. Wiem tylko, że DA skończono definitywnie. Plan zamknięto, a wszelkie pamiątki i gadżety wyprzedano. Jeżeli nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Tutaj też pewnie poszło o to. Jakiś czas temu natknęłam się w sieci na taki artykuł:

http://www.examiner.com/article/michael-weatherly-talks-of-dark-angel-movie

Super byłoby, gdyby ktoś się pokusił i mimo wszystko do DA wrócił, nawet w formie filmu. Ale pewnie marne szanse, bo choć Weatherly w projekcie chętnie by uczestniczył, to Alba już nie tryskałaby takim entuzjazmem, a może się mylę? Ja tam chętnie zobaczyłabym Albę i Jensena razem w filmie, który by zamknął historię opowiedzianą w DA. Jednak wydaje mi się, że z roku na rok szanse na to maleją. W końcu od zakończenia serii minęło 10 lat.

ocenił(a) serial na 9
Szafus

Ogólnie poszło o to ,że James Cameron pokłócił się ze stacją telewizyjną o budżet serialu który pomimo ,że miał dobrą oglądalność i był jednym z najdroższych seriali wtedy produkowanych. Cameron zrezygnował z projektu a aktorzy dowiedzieli się o wszystkim w dzień kiedy mieli wrócić do pracy nad serialem. Co do wznowienia prac nad serialem to wątpie bo wszystko zostało wyprzedane żeby coś jeszcze zarobić na serialu a aktorzy już się postarzeli i każdy ma swoje projekty teraz z których napewno nie zrezygnuje.

ocenił(a) serial na 10
shootinstars

Dokładnie... Pierwsze wrażenie obojętne, ale pod koniec 1 sezonu się wkręciłem do tego stopnia, że oglądałem po 5 odcinków dziennie. Przy ostatnim odcinku, można by było rzec, że będzie 3 sezon... Szukałem i znalazłem do pobrania w tekście. Ale to nie to samo co film z udziałem J. Alby i pozostałych aktorów. No wielka szkoda, że nie nakręcili, chociaż kto wie.. Jessica ma dopiero 31 lat, więc może nakręcą 3 sezon :)

ocenił(a) serial na 10
shootinstars

Mnie też boli to że nie ma dalszych sezonów. musimy żyć dalej...

użytkownik usunięty
MysteriousMurderer

Też żałuję, że tak sucho to zakończyli. Liczyłam na więcej. :(

ocenił(a) serial na 6
shootinstars

ja może nie jestem zachwycona, ale przyzwyczaiłam się już do bohaterów, a niestety serial zakończył się idiotycznie :/ przydałby się jeszcze jeden sezon, który zakończyłby serial w ciekawy sposób :) mam duży niedosyt...