PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12953
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

Myślałam, że to ten, ale niestety się pomyliłam, a poszukuję go już od jakiegoś czasu. Może ktoś da radę mi pomóc. Leciał jakiś spory czas temu na axn może nawet z 8 lat temu. Opowiadał o dziewczynie, która straciła tożsamość i była ścigana przez jakieś tajne służby. Doszła do tego, że ci ludzie chcą ją chyba zabić i musi uciekać. Zaczą jej pomagać jakiś młody chłopak (bodajże spec od komputerów) a jej ojciec ( już nie żył) był wmieszany w jakieś eksperymenty. Dokładnie nie pamiętam, ale może komuś uda mi się pomów. Z góry dziękuję. ;))

anonimowa.egipcjanka

to jest chyba właśnie on. a czy ta dziewczyna miała coś na karku? mam na myśli kod.

ocenił(a) serial na 5
anonimowa.egipcjanka

od razu piszę, że tytułu nie podam bo nie mogę sobie przypomnieć. Przypadkiem ta dziewczyna nie pamiętała kim jest i od czasu do czasu miała przebłyski ze swojej przeszłości, które za bardzo jej się nie podobały bo przypominała sobie jak ojciec pracował w laboratorium i męczył ludzi?

ocenił(a) serial na 9
LaraNotsil

nie znam takiego, ale jeśli trochę pomyliłaś fabułę to może to być Dollhouse

anonimowa.egipcjanka

Nie chodzi czasem o System/The Net z Brooke Langton? http://www.filmweb.pl/serial/System-1998-130209

ocenił(a) serial na 8