PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12961
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

Po czym poznać rewelacyjny serial? Hmm, może po tym że obejrzawszy 10 odcinków pod rząd włączam 11 :) ? Bardzo fajna fabuła, klimat i świetni bohaterowie sprawiają że ogląda się przygody X5-ek wyśmienicie. Polecam wszystkim fanom dobrego S-F. A Wy ile daliście rady pod rząd obejrzeć odcinków?

ocenił(a) serial na 10
Dalhar

ja nie pamiętam dokładnie ile odcinków pod rząd, ale wiem, że jak przysiadłem około 23 to skończyłem oglądać o 6 rano. naprawdę świetny serial, ale szkoda, że tak dobry jest tylko 1 sezon. 2 sezon już jest średniawy, a nie które odcinki nawet beznadziejne. ale ja w zasadzie oglądam go dla jessici alby, najpiękniejszej kobiety na świecie.

ocenił(a) serial na 8
djk25

Zgadzam się Jessica Alba piękną kobietą jest!! A co do 2 sezonu, podoba mi się ciut mniej od pierwszego ale swój klimat ma :)

ocenił(a) serial na 10
Dalhar

Po czym poznać rewelacyjny serial? po tym że się z miłą chęć do niego wraca nawet po latach. A pod rząd ostatnio obejrzałem wszystkie jeśli o pierwszy sezon jak leci, a najbardziej lubię wracać do odcinka 19 pt ''MEOW''. Ci którzy widzieli, bez wątpienia wiedzą dlaczego :)

ocenił(a) serial na 7
Dalhar

Ja wczoraj zaczęłam oglądać go ponownie (w gimnazjum chyba pierwszy sezon tak piąte przez dziesiąte oglądałam...;p), tylko jeden odcinek, bo późno włączyłam i samopoczucie nie pozwoliło na więcej (choróbsko bierze...;p), ale dzisiaj zamierzam dalej kontynuować :D

ocenił(a) serial na 10
Dalhar

Właśnie robię sobie powtórki z DA. Po raz kilkunasty chyba już :) Oglądam po kilka odcinków (niestety obowiązki, praca, dziecko itp. nie pozwalają na więcej). To świetny serial. Dla mnie najlepszy. Znam go prawie na pamięć, a i tak uwielbiam do niego wracać. Lubię oba sezony, bo każdy ma w sobie coś. Pierwszy jest świetny. Ciekawa fabuła, nietuzinkowe postacie, fajnie rozwijająca się akcja, świetni bohaterowie drugoplanowi, jak chociażby Sketchy, Herbal, Normal, czy chociażby Lydecker :) W drugim jest trochę więcej chaosu, za dużo mutantów - taki trochę przerysowany, ale również wciąga. Trochę brakuje postaci z pierwszego sezonu. Najbardziej Herbala, trochę mniej Kendry, ale nowi bohaterowie też wiele wnoszą do serialu, jak chociażby Alec (kocham go), Ames White czy Asha. Dark Angel to mój serial nr 1. Bardzo żałuję, że skończył się na II sezonie.