PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31904}

Cień anioła

Dark Angel
2000 - 2002
7,5 13 tys. ocen
7,5 10 1 12952
Cień anioła
powrót do forum serialu Cień anioła

logan

użytkownik usunięty

Moim zdaniem film pt.,,dark angel" jest naprawdę dobry. Bardzo mi sie podoba, ale według mnie niewiadomo jak się skonczył ten film.
Max główna bohaterka jest bardzo interesującą kobietą walczącą o swoją wolność. Mimo wszystkich przeszkód jakie mósi pokonać, aby dotrzeć do wroga Lajdekera. Logan, który ukazuje się jako niewidzialny i walczy również z przestępczościa pomaga maxsie we wszystkich trudnych sytuacjach i zawsze jest u jej boku. W dalszych odcinakch pojawiają się też bracia i siostry Max, którzy sobie nawzajem pomagają. Mimo, że ona przyjaciół, którzy nic nie wiedza o jej przeszłości żyją razem w zgodzie, przyjaźni i rozumie. Później jednak jej najlepsza przyjaciółka dowiaduje się. Mimo prawdy przyjaźń nie zawodzi i nadal sobie pomagają.

użytkownik usunięty

dark angel
cześć to znowu ja. zapomnoałam powiedzieć, że bardzo fajne są dźwięki muzyczne w filmie, scenaiusz i walki.

Mroczny Aniol
No niestety filmu niema w TV ale wiem jedno ze ja go z sciagne z sieci i bede ogladal bo film jest interesujacy i mnie zaciekawil. I licze ze zakonczy sie.. gdzie tam nie zakonczy sie i sezonow bedzie mnostwo z newsow wiem ze sa robione kolejne sezony a petycja w sprawie serialu nie pomogla bo niema go w TV :(