Moim zdaniem film pt.,,dark angel" jest naprawdę dobry. Bardzo mi sie podoba, ale według mnie niewiadomo jak się skonczył ten film.
Max główna bohaterka jest bardzo interesującą kobietą walczącą o swoją wolność. Mimo wszystkich przeszkód jakie mósi pokonać, aby dotrzeć do wroga Lajdekera. Logan, który ukazuje się jako niewidzialny i walczy również z przestępczościa pomaga maxsie we wszystkich trudnych sytuacjach i zawsze jest u jej boku. W dalszych odcinakch pojawiają się też bracia i siostry Max, którzy sobie nawzajem pomagają. Mimo, że ona przyjaciół, którzy nic nie wiedza o jej przeszłości żyją razem w zgodzie, przyjaźni i rozumie. Później jednak jej najlepsza przyjaciółka dowiaduje się. Mimo prawdy przyjaźń nie zawodzi i nadal sobie pomagają.
dark angel
cześć to znowu ja. zapomnoałam powiedzieć, że bardzo fajne są dźwięki muzyczne w filmie, scenaiusz i walki.
Mroczny Aniol
No niestety filmu niema w TV ale wiem jedno ze ja go z sciagne z sieci i bede ogladal bo film jest interesujacy i mnie zaciekawil. I licze ze zakonczy sie.. gdzie tam nie zakonczy sie i sezonow bedzie mnostwo z newsow wiem ze sa robione kolejne sezony a petycja w sprawie serialu nie pomogla bo niema go w TV :(