PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=832857}

Cień i kość

Shadow and Bone
2021 - 2023
7,0 21 tys. ocen
7,0 10 1 20516
6,9 7 krytyków
Cień i kość
powrót do forum serialu Cień i kość

Serial został anulowany. Nie będzie ani trzeciego sezonu, ani planowanego spin-offu o Wronach (do którego podobno był już gotowy scenariusz). Dziwna decyzja, która zaskoczyła, bo serial miał niezłą oglądalność i dość oddany fandom.

_Anika_

tez jestem zaskoczona, moze drugi sezon nie był wybitny ale dużo gorsze seriale były ciągniete bez końca. Szkoda bo akurat ten chętnie bym obejrzała.

ocenił(a) serial na 8
_Anika_

Sama miałam zrobić temat o skasowaniu serialu ale skoro już jest to tylko dodam wpis. Jestem zaskoczona że skasowali bo oglądalność była, zła bo bardzo dobrze oglądało mi się ten serial i ogólnie niezadowolona z powodu tej decyzji. Najbardziej jednak zaskoczyło mnie to że skasowali też planowany spin-off o Wronach, uważam że przy nim mogłaby być jeszcze większa oglądalność. Podsumowując to. To bardzo zła decyzja Netflixa żeby skasować serial jak i całe uniwersum. Serial jest bardzo fajny, oryginalny, bardzo dobrze oglądało mi się Cień i Kość, uważam że spin-off o Wronach też cieszyłby się dużą popularnością. Liczę że może jednak serial zostanie w jakiś sposób uratowany, oby, bo szkoda by było nie kontynuować tej historii.