PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=796061}

Cobra Kai

2018 - 2025
7,9 16 tys. ocen
7,9 10 1 16162
7,4 13 krytyków
Cobra Kai
powrót do forum serialu Cobra Kai

Kto sie urodził w latach 80stych musi to po prostu zobaczyć.

ocenił(a) serial na 9
matozd

Ja się urodziłem w 90-tych i też łeska mi się zakręciła. Poza tym świetny serial. Naprawdę cudo.

ocenił(a) serial na 7
matozd

Bardzo udana kontynuacja, tak do połowy s01 - wtedy faktycznie dobrze trafiająca do wychowanych na KK. Później ilość klisz i banałów narasta lawinowo, a świeżości już brak. Zostaje teen drama z wyraźną nutą 80s. Skoro s03 robi N to będzie niemal na pewno jeszcze gorzej .

ocenił(a) serial na 9
Cerbin

Sezon 3. jest już dawno nakręcony, a był robiony jeszcze pod Youtube.

ocenił(a) serial na 8
robert2207

Czy na pewno jest to prawda? Jak czytałem o zapowiedziach trzeciego sezonu, to wszędzie pisało, ze Netflix przejął produkcję, bowiem Youtube skończyło z fabularnymi produkcjami?

ocenił(a) serial na 9
drenz

Myślę, że tak. https://naekranie.pl/aktualnosci/cobra-kai-data-premiery-pierwszych-sezonow-w-ne tflixie-1595402538 - "YouTube Premium zrezygnował z seriali fabularnych i sprzedał Cobra Kai Netflixowi. To właśnie w tej platformie premierowo pojawi się 3. sezon, który został nakręcony przed pandemią koronawirusa, ale jeszcze nie ma daty premiery."

ocenił(a) serial na 8
robert2207

Dobra, znalazłem takie info, że Youtube zatwierdził produkcję na trzeci sezon, ale potem Google wycofał się z biznesu telewizyjnego i przejął je Netflix https://www.androidauthority.com/cobra-kai-season-3-release-date-1152281/
W sumie jeśli Macchio, Zabka i reszta producentów będzie taka sama to o jakiś poziom można być spokojny. Niemniej Netflix ma dużą tendencję do psucia seriali oraz niedokańczania historii. Niemniej trzeba będzie samemu przekonać się jaki kierunek obierze Cobra Kai.

ocenił(a) serial na 8
matozd

Dla tych co urodzili się w latach osiemdziesiątych... Coś pięknego. Powrót do lat dzieciństwa. Człowiek ma zaraz 40 lat a czuję się oglądając ten serial jakby znowu miał 8 lat... POWRÓT DO PRZESZŁOŚCI. super się to ogląda, aż łezka w oku się kręci. Naprawdę polecam.

ocenił(a) serial na 8
Anialukasz2012forever

Szkoda że Pat Morita nie dożył kręcenia tego serialu, ale niestety wiadomo że on już był w podeszłym wieku kiedu kręcono karate kid.

Serial jest obowiązkowy wręcz dla fanów tego filmu, no i mamy sytuacje dwóch szkół które są jak jing i jang, rywalizację wiele fajnych wątków w tym miłosnych. Dużo utkano.