PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=796061}

Cobra Kai

2018 - 2025
7,9 16 tys. ocen
7,9 10 1 15896
7,5 11 krytyków
Cobra Kai
powrót do forum serialu Cobra Kai

Nie ma opcji wykupowania pojedyńczego odcinka, tylko przez youtube premium, jego nie ma wpolsce, czyli jedyne wyjscie to vpn? Nie chce mi sie z tym specjalnie bawić.

FisherM4n

Na stronie M4uHD

użytkownik usunięty
Peter90_filmweb

Nie znalazłem tam tego...

http://www.123moviesok.org/series/cobra-kai-2018/

ocenił(a) serial na 8
FisherM4n

Cały drugi sezon możesz obejrzeć na www1.swatchseries.to - niestety bez napisów, ale na chwilę obecną raczej ciężko znaleźć inne opcje. Może na alltube niedługo wpadnie.

ocenił(a) serial na 9
MikeS121

Prawda taka, ze obecnie oglądając same seriale można się nauczyć języka. Ja wiele lat temu tak szlifowałem angielski. Zaczynalem od seriali z pl napisami, później z napisami angielskimi, aż w końcu oryginalna ścieżka. Człowiek się nie obejrzy jak chwyci język. No ale potrzeba odrobiny chęci.

ocenił(a) serial na 8
gloszuk

Jak najbardziej. Ja osobiście nie mam problemów z angielskim, jednak wiem, że u nas wiele osób preferuje filmy z tłumaczeniem, a niektórzy nawet bez dubbingu czy lektora w ogóle niczego nie obejrzą. Nie mnie to oceniać - wiadomo, że każdy ma swoje preferencje i wielu ludzi wciąż uważa, że znajomość angielskiego w dzisiejszych czasach jest im zbędna.

ocenił(a) serial na 9
MikeS121

Dlatego cieszę się, ze za młodu przyłożyłem się do języka. Obecnie przy takim natłoku seriali bez angielskiego jak bez ręki

gloszuk

Proste dialogi z angielskimi napisami myślę że z podstawówki zrozumieją, więc nie ma jakiejś wielkiej potrzeby tłumaczenia tego. Nic skomplikowanego się nie dzieje i nie ma żadnego technicznego słownictwa, więc jest lajt.

FisherM4n

fili.cc