Poprzednie sezony były normalne aż do dzisiaj, Netflix zrobił to co robi ciągle czyli pokazał jak to czarnoskórzy są nękani, czy wplątanie tej całej ideologi lgbtabc w postaci osób niebinarnych i innych dziwnych stworzeń, jednym słowem słabo.
Bez przesady, także ukazane jest że czarny zaczął znęcać się na białymi, też denerwuje mnie netflix strasznie z poprawnością ale akurat tutaj jest tego nie za dużo.
dokładnie to były przecież żarty i nie miaszałbym w to ideologi. Raczej sądzę, że oni byli niebinarnymi braćmi, gdyż lubili grać w gry na komputerze a jeden był nerdem i to jego pomysł. Ja to bardziej odebrałem, że mu tłumaczył iż są jak ciąg binarny i nieważne czy jest 0 czy 1 to jest nadal jego bratem/przyjacielem bo jest w tym samym ciągu. Ot takie ich nerdowskie gadanie i tyle.
Pamiętacie karate kid z synem will Smitha ... , właśnie. Ten serial to powrót do mojego dzieciństwa i tyle , nie oceniam go w ten sposób co wy . Poprostu chcę go obejrzeć wrucic do dzieciństwa że grają tu wszyscy aktorzy z filmu . Kurde to się liczy , że udało się to osiągnąć. A świąt jest jaki jest i tyle. Pozdrawiam was serdecznie