Cobra Kai
powrót do forum 6 sezonu

Moja teoria jest taka na Cobra Kai 6 part 3 Final :

Po śmierci Kwon'a ... Team Cobra Kai zostanie definitywnie zdyskfalfikowany.
Zwycięzcą Turnieju Sekai Taikai zostanie Miyagi-Do.

Mam wrażenie że Kim Dae-Eun z teamu Cobra Kai , wraz Tory Nichols przejdą do Miyagi Do,
i rozpocznie się walka wspólna przeciwko Terremu Silverowi który będzie chciał połączyć siły z Johnem Kreesem oraz Senseiem Wolfem
z Żelaznych Smoków.

Skoro mowa że szósty sezon Cobry Kai ostani , to w ostatnich pięciu odcinkach nie zdziwił bym się jak byśmy zobaczyli gościnnie :
- Mike'a Barnesa , czy Julie Pierce z (Karate Kid 4) tak samo z racji że w przyszłym roku będzie film Karate Kid Legend też bym
nie zdziwił się pojawienia się Pana Hana z filmu Karate kid z roku 2010 .

To moje teorie , więc dystans i nie bierzmy tego na poważnie .

ocenił(a) serial na 9
TeCHniC_72

Nie sądzę, że po tych wydarzeniach turniej będzie kontynuowany. To co wydarzyło się w 10 odcinku pójdzie na cały świat i nie ma szans żeby organizatorzy się z tego wybronili.

Nasi bohaterowie i ich wrogowie załatwią swoje sprawy poza turniejem.

Zgodzę się z tym, że gościnie pojawi się Juli, która pomorze Danielowi wyjaśnić przeszłość Pana Miyagiego.

Moim zdaniem okaże się, że Pan Miyagi też kiedyś zboczył z drogi równowagi na rzecz drogi pięści i winny temu był Mistrz Kim. Pojawi się też Mistrz Serrano o którym była wzmianka w 6 odcinku. Na pewno ktoś z antagonistów otworzy oczy.

No i nie zapominajmy, że to dramat. Ktoś z głównych bohaterów na pewno umrze. Mam nadzieję, że nie będzie to Johny.

ocenił(a) serial na 9
TeCHniC_72

Ciężko powiedzieć jak to się potoczy ale mimo wszystko jestem zdania że turniej będzie kontynuowany.Pewnie 2-3 odcinki zajmie przekonywanie organizatorów żeby nie odwoływali turnieju. dlaczego cobra Kai miałoby zostać zdyskwalifikowane? Przecież oni nie zaczęli tego całego zamieszania.Mimo wszystko jestem zdania że Miguel wystąpi w finale.nie wiem jak ale wygra on cały turniej