Jak dla mnie podzielenie ostatniego sezonu na 3 części i to w takich odległych okresach to lekki absurd. Powinni jak już zrobić teraz 10 odcinków a w listopadzie ostatnie 5. Mam nadzieję, że nie będą tak kombinować z 5 sezonem Stranger Things i będzie jak przy 4 sezonie. To chore, że platforma która jest znana z tego, że oglądasz w każdej chwili co chcesz każe ci czekać tyle czasu na coś. Jeszcze taki podział jak przy Stranger Things czyli druga część 1,5 miesiąca później zaakceptuje ale nie co 3 części co 3/4 miesiące
Te 5 odcinkow, ktore sie ukazaly zamknely pewien etap "etap walki o miejsce na turnieju" wiec imo spoko podzial. Mnie troszke irytuja absurdy typu reprezentowanie panstwa przez mistrzow okregu nie kraju, albo brak zgloszenia policji pewnej osoby po zobaczeniu jej na turnieju oraz zmiana kraju bez posiadania obywatelstwa xd albo brak policzenia opasek u Antonego, ktory mial ich chyba sporo zebranych
Bo tam ponoć nie są reprezentacje krajowe, a szkoły walki. Cobra Kai wywalczyła miejsce w turnieju jako szkoła z USA, więc nie reprezentuje żadnego kraju. Można mieć tylko pretensje, po co flagi narodowe tam mają, ale cóż. A co do Kreesa, to bez przesady, przestępstwa popełnił drobne, nikt za nim międzynarodowego listu gończego nie wysłał, więc i nikt go tam nie ściga.
Nie ma szans, że 5 sezon Stranger Things podzielą na 3 części, bo będzie miał tylko 8 odcinków. Jeśli chodzi o Cobra Kai to też mi się nie podoba ten podział. Rozumiem podział na 3 części, ale nie z takimi przerwami. Idealnie byłoby jeśli 1 część wychodziłaby co miesiąc no, ale jest jak jest.