jak myślicie który z nich jest ciekawsza postacia pełna kontrastów, mądra, silną , sprytną, a zarazem przystojną.
ja bezkonkurencyjnie wybieram LELOUCHA!!!!!!!
Przyznam, że Suzaku nie równa się z Lelouchem jest bardzo ciekawą i barwną postacią szczerze mówią jest on moją ulubioną postacią z tego anime. Mnie w jego osobie uzekło to, że nie był to kolejny mięśniak i kobieciarz pragnący zemsty. Wielkie gratulacje dla twurców tej postaci.
Obie postacie mają cośw sobie. Straszliwa przeszłość (śmierć bliskich, wojna)spowodowały, że obaj mają ine spojzenie na świat.
Wolę Leloucha bardziej z powodu jego niemal neludzkiego geniuszu i zimna z jakim dąży do swego celu. Jednak Suzaku też jest postacią godną uwagi. Zabił własnego ojca doporwadzają do upadku Japonii. Ciężar tego grzechu doprowadził go do takich, decyzji, jakie wybrał. Nie powim, że aprobuję jego drogę, ale nie mogę też powiedzieć, że nie myślałbym o niej w takiej syuacji. Obaj są według mnie warci uwagi z tym, że szala przeważa na stronę Zero.
Zdecydowanie Lelouch. Bezkonkurencyjny nie tylko jeżeli chodzi o Code Geass, ale o wszystkie inne animce :) Lulu jest po prostu cu-do-wny! Drugiej takiej postaci ze świeczką szukać (tak, Yagami Ligh jest do niego podobny... jeżeli chodzi o podejście do świata i charakter, bo wyglądem Lelouch bije na głowę KAŻDEGO :D) Nieludzki geniusz... spryt i zdolność manipulacji, i nie chodzi wcale o jego Geass ;) chociaż Geass też i to jak z niego korzystał jest zdecydowanym plusem :D sprawnością fizyczną może nie grzeszył, ale nadrabiał wszystkim innym ;] Lelouch jest po prostu najlepszy! <3 A to z jakim wyprzedzeniem wszystko zaplanował... umysł przewyższający samego L'a :D No... i przecież teraz jest wiecznie żywy prawda? :>
Cóż, ciężki wybór. Jednak od pierwszego odcinka polubiłam Suzaku. Sama nawet nie wiem czemu... Spryt i inteligencja Lulu robi z niego bardzo ciekawą, złożoną postać, jest przecież zdolny do wszystkiego, jednakże, Suzaku jest tak samo interesujący. Hmm... mój wybór to Suzaku, mimo uwielbienia Lulu :)