PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=213621}

Conan

1997 - 1998
4,4 1,1 tys. ocen
4,4 10 1 1112
Conan
powrót do forum serialu Conan

Do serialu o Conanie dali kolesia, który w filmach robi zwyczajowo za statystę, któremu jakiś hero zawsze musi skopać mordę. Szczytem jego możliwości była drugoplanowa rola w "Gladiatorze", gdzie o dziwo wypadł całkiem nieźle... no ale co on miał tam do grania.

W serialu przylepili mu długie włosy do łba, otoczyli jakimiś cyrkowcami i uparli się, żeby kręcić. Żenada, żenada i jeszcze raz - żenada!

Dryden

Jak wyżej. Zamiast kręcić taki szmelc, powinni po raz ostatni zmobilizować Arniego jakąś okrągłą sumką i nakręcić wreszcie "King Conan".

NW_

hehe, ale Arni to tera wielkoformatowy polityk(może przyszły prezydent?) i dał sobie spokój z aktorstwem...

None200

prezydentem niestety nie może zostać, bo się urodził poza USA (w Cymerii,.. tzn. w Austrii).

ocenił(a) serial na 3
Dryden

chciałem dać 2/10 ale jak zobaczyłem odcinek z gadającą czaszką to zmieniłem zdanie.
Puszczają to na TELE 5 żeby móc puszczać cokolwiek. Fakt - lepsze to niż biało-czarne kropki na ekranie.

Dryden

Ehh, moim zdaniem film jest super 9/10, lub nawet i 10. Oglądałem go jak byłem jeszcze mały. Serial jest pouczający i pełnowartościowy. Gdyby młodzież oglądała takie filmy nie mieli byśmy problemów z huligaństwem. Choć rzeczywiście nie jest mistrzowsko nakręcony, ale liczy się fabuła! Pozdro;)

ocenił(a) serial na 3
pawelsparrow

znam wiele godnych polecenia i dużo lepszych seriali od tego jaja.