Barbie w swoim gatunku spełniło swoją rolę. Continental miało być czymś z półki The Boys, Homeland, Ród Smoka. Coś takiego wyrafinowanego
Poczułeś się na chwilę lepiej po tym głupim jak but komentarzu? Daruj sobie takie żenujące teksty na publicznym forum.
Użytkownik skrytykował odcinek serialu i postacie tam występujące, a jedyne co spłodziłeś to wycieczkę personalną w kierunku jego rodziny. Czy ty chłopie normalny jesteś? Dupa cię zabolała od odmiennej opinii nt swojego nowego ulubionego serialu i nie potrafisz zareagować w inny sposób, tylko obrażasz kogo popadnie? Dorośnij, chamie. Ciskasz się bez powodu od samego początku, więc sam skończ, otrzeźwiej i skończ ten prostacki język.
To tylko krytyczna opinia randomowego użytkownika o odcinku serialu na portalu filmowym. I tylko tyle wystarczyło, aby twoja krew się zagotowała i zacząłeś najeżdżać na jego rodzinę. Twoja reakcja była kompletnie nieuzasadniona oraz nie na miejscu, ale widzę, że krytyki i autorefleksji u ciebie trudno szukać, bo ciągle pyskujesz. Zadziwiający z ciebie troll.
To był skrót myślowy, geniuszu. Nasuwa się pytanie w jakich sytuacjach zachowujesz się jak cywilizowany człowiek, o ile potrafisz wejść w taki stan? Bo sądząc po twoich postach to raczej kwestia kompletnego braku wychowania i obcowania z innymi ludźmi. Dumny jesteś z siebie, trollu? Pytanie retoryczne.
" ja jestem wychowany i to nawet lepiej niż dobrze"
Treść twoich wpisów temu przeczy, trollu niemiły. To jak, spłodzisz w końcu jakiś normalny komentarz? Jak na razie taplasz się we własnym błocie.
https://www.filmweb.pl/film/Shang+Chi+i+legenda+dziesi%C4%99ciu+pier%C5%9Bcieni- 2021-698547/discussion/TO+BY%C5%81O+SUPER,3250536
"Bardzo inteligentna i dojrzała wypowiedź, jeszcze ten pocisk po mojej mamie, gratuluję bycia umysłową amebą, najzwyklejszy debil" - Remigiusz189, dwa lata temu.
Jak widać na załączonym obrazku jesteś hipokrytą, a trollem przy okazji. Ty z przeszłości idealnie opisujesz siebie obecnie.
I różnica jest taka, że tam byłeś zaczepiony, a tutaj obrażasz rodzinę autora tematu bez powodu na dzień dobry! Chorągiewka bez zasad i kręgosłupa moralnego - cały ty. Skończ się zachowywać jak gówniarz.
Znowu kogoś drażnisz swoim jestestwem? Twoje posty zostały zgłoszone. Rób tak dalej, a pożegnasz się z kontem.
Ty serio zadajesz takie głupie pytania? Już zapomniałeś co pisałeś wcześniej? Jesteś niereformowalny.
1 806 ocen produkcji
1 963 ulubione
1 841 chce zobaczyć
3 548 ocen osób kina
Skoro tak się niczym nie martwisz to przygotuj się psychicznie na ich stracenie. xD Ale już ustaliliśmy, że ty normalny nie jesteś.
Aha, aha. I co jeszcze? Potup sobie nóżką, śmiało. Na żywo nic z tego bełkotu nie powiedziałbyś twarzą w twarz, kozaku. xD Internet płodzi dziwne jednostki, czego jesteś przykładem.
Nie musiałeś się zwierzać ze swojego mokrego snu, gdyż - nie oszukujmy się - mocny jesteś tylko zza klawiatury, robaczku. Ty jesteś taki "ekspert", że idąc pieszo wpadłbyś nawet pod zaparkowany samochód, a podnosząc banknot stuzłotowy z chodnika i tak byś coś spitolił. xD
A ty jesteś za mądry na ten świat. xD Omnibus, jasnowidz, telepata, troll, kozak w necie i pipa w świecie. A ten numer telefonu na twoim profilu to rozumiem do swojego psychiatry zapisałeś. Rozumiem. Bardzo dobrze, że ktoś ma na ciebie oko.
Zrzut ekranu dla potomnych:
i.ibb.co/CsT4vfJ/lol.png
Racja! Zapomniałem, żeś jest wcieleniem Paulo Coelho i każdy twój wpis zawiera ukrytą głębszą myśl. xD
Bardzo chcesz sobie dodawać, ale nie wychodzi, bo ty prosty Remek spod bloku jesteś. Tutaj krzyknie, tupnie nóżką, pokaże paluszkiem i na tym repertuar się kończy. A ty zaczniesz się w końcu? :D Hahaha, co za człek. Bawisz niezmiernie.
Od takiego czubka "kundel" to komplement. ;) Czyli się jednak nie zaczniesz. Dzięki za potwierdzenie, dzieciaczku. Jak mnie najdzie ochotę to jeszcze cię podrażnię.
Chyba ty:D
Ja zwyczajnie mam bekę z faktu, iż w swoim zacietrzewieniu uważasz, że konto zbanowano ci przez kogoś, a nie przez własną głupotę i buractwo, które to niezmordowanie tu prezentujesz. Winni są wszyscy wokół, tylko nie pan cham.
A teraz tradycyjnie żegnam, bo nie będę wdawał się w bezcelową polemikę z kimś, kto już niebawem będzie miał zbanowane kolejne konto, tylko jeszcze o tym nie wie;]